Home Te Koop Huis 3520 Zonhoven
Klodsbergweg 3
Kaart

Klodsbergweg 3

3520 Zonhoven Huis Te Koop
1189 m² perceel
5 slaapkamers

Klodsbergweg 3 - 3520 Zonhoven - Prachtige villa op een perceel van 11a89ca in het centrum van Zonhoven.
Deze statige woning met handelsgedeelte, 2 praktijkruimtes en een wachtzaal toegankelijk via een aparte ingang, werd in 1987 gebouwd en beschikt over maar liefst 359m² netto-oppervlakte.

Buitenomgeving:
De mooie, witgeschilderde buitengevel geeft het huis een uitnodigende eerste indruk. Verder is de tuin erg verzorgd en beschikt hij over mooie hoge hagen, die de nodige privacy bieden. Er is een ruim terras achter het huis , waar u van de namiddag/avondzon kan genieten. Aan de voorkant heeft u genoeg parking net zoals achteraan met zijn 3 garages.

Indeling: 
Deze woning onderscheidt zich niet alleen vanwege zijn ruime woonoppervlakte. Ze heeft ook een unieke inrichting en ontwerp. Vooraan de woning bevindt zich het handelsgedeelte, toegankelijk via een aparte ingang. Deze heeft 2 kabinetten en een wachtzaal. Ook is hier een toilet aanwezig voor de klanten.
Aan de achterkant bevindt zich het woongedeelte.
De privéwoning heeft een inkomdeur aan de zijkant van het huis. Zo komt u binnen in de grote inkomhal dewelke u toegang geeft tot de woon- en eetkamer met een prachtige parketvloer en een houthaard. Naastgelegen vinden we de keuken terug dewelke volledig is uitgerust met alle toestellen en een  tweede eetplaats. Daarnaast hebben we nog een sas dewelke u toegang geeft tot de tuin en een wasruimte.

Op de bovenverdieping zijn niet minder dan 5 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig, gaande van 10m² tot 25m². Ook is hier de technische ruimte voorzien op de zolder.
Kortom: ruime mooie villa voor het uitoefenen van een vrij beroep zonde dat men privé gestoord wordt.

Heeft u interesse om deze parel te ontdekken? Neem contact op voor meer info of een bezoek ter plaatse: 0471/376765 of via mail kurt.smets@living-stone.Be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 774.500
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1189 m2
Referentie
8I4IE2VNIIO3
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€774.500 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com