Home Te Koop Huis 9620 Zottegem
Dokter Van Wymerschlaan 58
Kaart

Dokter Van Wymerschlaan 58

9620 Zottegem Huis Te Koop
142 m² wonen
2 slaapkamers

Deze woning, die renovatie nodig heeft, is ideaal gelegen in het hart van Bevegem. Alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en het ziekenhuis liggen op loopafstand van het huis. Op de begane grond vindt u een inkomhal, een ruime woonkamer, een gesloten keuken, een toilet en een veranda. De tuin biedt tal van mogelijkheden. De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar extra slaapkamers of hobbyruimtes kunnen worden gerealiseerd. De woning heeft ook een droge kelder. Het dak is volledig gerenoveerd en geïsoleerd, net als het timmerwerk en de beglazing. Er is ook een optie om een garage te kopen voor 25.000 euro, maar dit is niet verplicht. Het EPC is 313kWh/(m2jaar) en het label is D. Het is niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied en heeft een P-score en G-score van A. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via het telefoonnummer 0479 58 23 26 of via hannes@ocvastgoed.be.

* * *

Dokter Van Wymerschlaan 58 - 9620 Zottegem - Deze te renoveren woning is uitstekend gelegen in het hartje van Bevegem. Op wandelafstand van centrum Zottegem en te midden van alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis, ...
Naar indeling toe vinden we op het gelijkvloers een inkomhal , ruime woonkamer, een gesloten keuken , toilet, een veranda en tuin die tal van mogelijkheden bieden.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. De woning is voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping waar men nog extra ruime slaapkamers/ hobbyruimte kan realiseren. Tevens beschikt de woning over een droge kelderruimte. Grote troef is dat het dak reeds volledig werd gerenoveerd en geïsoleerd. Alsook het schrijnwerk en de beglazing.
Verder is er de mogelijkheid tot aankoop van een garage (optie 25.000 euro). Geen aankoopverplichting.

EPC 313kWh/(m2jaar), Label D
Geen overstromingsgevoelig gebied, P-score A, G-score A
Stedenbouwkundige inlichtingen:geen vergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning
Geen renovatieverplichting.


Voor meer info of een bezoek bel 0479 58 23 26 of hannes@ocvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
F6XA8YWWELTU
Makelaar Code
HP-24.01
EPC Waarde
313 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€229.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com