Home Huis 9620 Zottegem
Ten Ede 205
Kaart

Ten Ede 205

9620 Zottegem Huis
208 m² wonen
808 m² perceel
2 slaapkamers
€344.500

Op zoek naar een ruime gezinswoning met een grote tuin? Deze verrassend ruime gesloten bebouwing in Erwetegem (Zottegem) is wellicht wat u zoekt. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 208m² is er genoeg woonvolume voor het hele gezin. De woning beschikt over een lichtrijke leefruimte, een keuken, twee slaapkamers, een veranda en een inpandige garage. Bovendien is er een zolder aanwezig die mogelijk ingericht kan worden als extra slaapkamer. Met een kelder van ongeveer 15,5m² heeft u voldoende opslagruimte.

De tuin is een echte trekpleister: deze is niet alleen groot, maar ook zonnig en biedt een subliem vergezicht op de achterliggende velden. Hier kunt u heerlijk ontspannen op het ruime terras. Een extra troef van dit huis is de conforme elektrische installatie.

De locatie van de woning is gunstig gelegen nabij het centrum, winkels, scholen, het station en invalswegen naar de E40. Ook het openbaar vervoer is vlakbij. Voor meer informatie, bezoek Ten Ede 205 te Erwetegem (Zottegem).

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ten Ede 205 - 9620 Zottegem - VERRASSEND RUIME gesloten bebouwing met GROOT WOONVOLUME en KNAPPE ZONNIGE TUIN.Met zijn BEWOONBARE OPPERVLAKTE van circa 208m² is deze woning de IDEALE GEZINSWONING.Voorzien van een LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, keuken, 2 SLAAPKAMERS, VERANDA, INPANDIGE GARAGE en een ZOLDER (die kan worden ingericht tot een EXTRA SLAAPKAMER). Er is ook nog een KELDER van circa 15,5m².Buiten is het HEERLIJK VERTOEVEN op het RUIME TERRAS met zich op de GROTE TUIN en SUBLIEM VERGEZICHT op achterliggende velden. Een extra troef betreft de conforme elektrische installatie!U bent GUNSTIG GELEGEN nabij centrum, winkels, scholen, station, invalswegen naar de E40, openbaar vervoer,... Adres: Ten Ede 205 te Erwetegem (Zottegem)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 344.500
Kadastraal Inkomen
€ 602
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
808 m2
Bewoonbare oppervlakte
208 m2
Referentie
QGN0S3FZE0BE
Makelaar Code
9620, Ten Ede 205
EPC Waarde
537 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€344.500 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com