Home Te Koop Huis 9620 Zottegem
Provinciebaan 42
Kaart

Provinciebaan 42

9620 Zottegem Huis Te Koop
280 m² wonen
5 slaapkamers

Neem contact op met Niels voor meer informatie of een bezoek aan dit vastgoed op 0497/74.52.15. Alle benodigde verkoopdocumenten zijn te vinden op onze website www.ocvastgoed.be.

Deze eigendom, gelegen in Velzeke, bestaat uit twee moderne nieuwbouwappartementen uit 2011 en een gerenoveerde loods van ongeveer 150m². Het gebouw is stevig gebouwd met hoogwaardige materialen en heeft veel natuurlijk licht. De loods kan via een losweg aan de achterzijde bereikt worden. De geschatte jaarlijkse huurinkomsten bedragen ongeveer 28.000 euro.

Het gelijkvloerse appartement is 112m² groot en heeft twee slaapkamers, terwijl het duplexappartement 168m² groot is en drie slaapkamers heeft. Beide appartementen hebben een ruime woonkamer, keuken, berging en badkamer. Ze beschikken ook over zonnige terrassen op het zuiden.

Er is parkeergelegenheid voor het gebouw of mogelijk aan de achterkant. Het pand is volledig geïsoleerd, heeft centrale verwarming op aardgas, PVC ramen met HR-glas, en beschikt over waterverzachters en een regenwaterput die is aangesloten op de wc's en wasmachines.

Dit is een ideale investeringsmogelijkheid zonder grote kosten op lange termijn. Overname van aandelen is mogelijk. Energieprestatiecertificaat: 144 kWh/(m² jaar), 125 kWh/(m² jaar), energielabel B. Het woongebied heeft een landelijk karakter, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht en er zijn geen rechtelijke of bestuurlijke maatregelen opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.

* * *

Provinciebaan 42 - 9620 Zottegem - Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels: 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
De eigendom bestaat uit twee recente nieuwbouwappartementen (een gelijkvloers en een duplex) uit 2011 en een achterliggende loods van +/- 150m². Het gebouw geniet een zeer stevige constructie, werd energiezuinig gebouwd, afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en geniet veel lichtinval. De achtergelegen, bestaande loods kreeg in diezelfde periode een totale make-over. Als grote troef is de eigendom aan de achterzijde ook bereikbaar via een losweg. De geschatte huurwaardes komen samen op +/- 28.000 euro op jaarbasis.
Deze eigendom is centraal gelegen te Velzeke, langsheen de belangrijke verbindingsas Oudenaarde - Aalst en Wetteren - Geraardsbergen. In de nabijheid zijn allerhande winkels, detailhandels, eetgelegenheden,... op wandelafstand bevindt zich het station Balegem Zuid en op enkele minuten rijden het centrum van Zottegem.
Het gelijkvloerse appartement telt 112m² en beschikt over twee slaapkamers. Het duplexappartement telt 168m² en heeft 3 slaapkamers. Beide hebben een grote living en leefkeuken met aangrenzende, ruime berging én een ruime badkamer met inloopdouche en meubel. Zeer aangename en zonovergoten, zuid gerichte terrassen.
Parkeervoorziening voor het gebouw of mogelijks achteraan.
Conforme elektriciteit, volledig geïsoleerd, CV op aardgas (vloerverwarming), PVC ramen met HR-glas, waterverzachters aanwezig, regenwaterput aanwezig (aangesloten op wc's en wasmachines).
IDEALE INVESTERING!! Vrij van (grote) kosten op lange termijn. Overname van aandelen mogelijk.
EPC: 144 kWh/(m² jaar), 125 kWh/(m² jaar), energielabel B. Woongebied met landelijk karakter, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: A, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 620.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.599
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Referentie
CCR70X8JV9Z8
Makelaar Code
NL141CC
EPC Waarde
144 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€620.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com