Home Te Koop Huis 9620 Zottegem
Kachputtenstraat 5
Kaart

Kachputtenstraat 5

9620 Zottegem Huis Te Koop
3 slaapkamers

"Plan uw bezoek op 24/2 (voormiddag) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning in het rustige Elene, gelegen in een doodlopende straat op een perceel van 4a99ca. Omringd door groen, biedt de woning een combinatie van landelijke rust en uitstekende bereikbaarheid.

Enkele jaren geleden onderging de woning een grondige renovatie met hoogwaardige materialen door de huidige eigenaars. Hierdoor is de woning instapklaar en zijn, op enkele minimale energetische verbeteringen na, geen verdere werken nodig in de komende decennia.

Momenteel bevinden alle woonruimtes zich op de begane grond, maar door een vaste trap in de entreehal te plaatsen, kan de eerste verdieping worden omgevormd tot extra slaapkamers of multifunctionele ruimte.

De woning bestaat uit een entreehal, een lichte en ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met extra zitplaats, 2-3 slaapkamers, een luxe badkamer, wasruimte en een dressing/bureauruimte. Aan woonruimte geen gebrek in deze woning!

Parkeren kan op de vernieuwde oprit met gepolierd beton of in de ruime garage. In de zomer kunt u heerlijk ontspannen in de tuin op het zuidoosten.

Voor meer informatie en het plannen van een bezoek, bel 053 89 99 66 of stuur een e-mail naar info@immolierman.be."

* * *

Kachputtenstraat 5 - 9620 Zottegem - - Bezoekdag: 24/2 (VM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

In het landelijke Elene treffen we deze prachtig gerenoveerde woning aan in een rustige doodlopende straat op een perceel van 4a99ca. De woning is omgeven door groen maar biedt een perfecte combinatie van landelijke seriniteit en uitstekende bereikbaarheid.

De woning werd door de huidige eigenaars enkele jaren geleden volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen. Bijgevolg is de woning perfect instapklaar en dienen er met uitzondering van enkele minimale energetische verbeteringswerken de komende decennia geen werken meer te worden uitgevoerd.

Op heden bevinden alle leefbare ruimtes zich op het gelijkvloers maar door in de inkomhal een vaste trap te plaatsen biedt de 1ste verdieping de mogelijkheid om 2 slaapkamers/polyvalente ruimte, ... te huisvesten.

De woning omvat een inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte, volledig uitgeruste keuken + extra zitplaats, 2-3 slaapkamers, een luxueuze badkamer, wasplaats en een dressing/bureelruimte. Aan leefruimte is er in deze woning zeker geen gebrek!

Parkeren kan op eigen terrein op de vernieuwde oprit met gepolierde beton of in de ruime garage. 's Zomers is het heerlijk vertoeven in de ZO-gerichte tuin.

Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar info@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 386
Algemeen
Type
Huis
Referentie
0FLRE9J2OUV2
Makelaar Code
6cca56c9-6116-48c5-9222-4ec9a4
EPC Waarde
411 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230213-0002809264-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€299.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com