Home Te Koop Huis 9620 Zottegem
Provinciebaan 325
Kaart

Provinciebaan 325

9620 Zottegem Huis Te Koop
164 m² wonen
381 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze stevig gebouwde, halfopen woning op een centrale locatie in Velzeke, gelegen op de verbindingsweg tussen Zottegem en Zwalm. Hoewel de woning enige opfrissing nodig heeft, is ze altijd perfect onderhouden en biedt ze tal van mogelijkheden.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een lichte woonkamer, een aparte keukenruimte, een aangrenzende bergruimte en een badkamer. Op de eerste verdieping vind je naast de overloop nog drie volwaardige slaapkamers. Extra troef is de ruime kelder en de geïsoleerde zolder die nog meer mogelijkheden bieden.

De woning is ook voorzien van een praktische buitenberging, een garage en parkeerruimte voor twee auto's. De naastgelegen tuin, met een prachtige kersenboom, biedt de mogelijkheid om de woning verder uit te breiden.

In de directe omgeving bevinden zich buurtwinkels, openbaar vervoer, een treinhalte, scholen en belangrijke toegangswegen.

Ben je op zoek naar een stevige, goed onderhouden en betaalbare halfopen bebouwing met drie slaapkamers, tuin en garage? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak! Voor meer informatie of een bezoek, bel naar 053/60.65.60.

Let op: de vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen beslist de verkoper of hij/zij de woning verkoopt aan het hoogste bod. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie, neem contact met ons op via 053/60.65.60. of raadpleeg het reglement op onze website.

* * *

Provinciebaan 325 - 9620 Zottegem - VELZEKE - Stevige halfopen bebouwing op een centrale locatie

EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27 APRIL VAN 10u TOT 14u (ENKEL OP AFSPRAAK !)

Deze stevige halfopen bebouwing met zijn verzorgde uitstraling kan u vinden op de verbindingsweg tussen Zottegem & Zwalm. De woning, die zeker wel nood heeft aan enige opfrissing, werd steeds perfect onderhouden en biedt u heel wat mogelijkheden. 

Naar indeling toe is de woning op het gelijkvloers voorzien van een ruime aparte inkomhal, een zeer aangename woonkamer voorzien van veel lichtinval, een aparte keukenruimte, een aanpalende bergruimte en een badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop nog 3 volwaardige slaapkamers. Verder beschikt deze woning nog over een zeer ruime kelder en een geïsoleerde zolder welke nog extra mogelijkheden biedt. 
Tenslotte is de woning nog voorzien van een praktische buitenberging, een garage en is er parkeerplaats  voor 2 wagens naast de woning. Extra troef is de naastliggende tuin die naast de mooie kerselaar, tevens de mogelijkheid biedt om de woning nog extra uit te breiden aan de straatzijde. 
In de directe omgeving bevinden zich buurtwinkels, openbaar vervoer, treinhalte, scholen en invalswegen.

Kortom bent u op zoek naar een stevige, goed onderhouden en betaalbare halfopen bebouwing die heel wat mogelijkheden biedt, voorzien van 3 slaapkamers, tuin en garage, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren 053/60.65.60. of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 560
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
381 m2
Bewoonbare oppervlakte
164 m2
Referentie
KD8J22SMW-18
Makelaar Code
5901667
EPC Waarde
477 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240328-0003193325-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com