Home Te Koop Huis 9620 Zottegem
Welzijnstraat 19
Kaart

Welzijnstraat 19

9620 Zottegem Huis Te Koop
110 m² wonen
90 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze gezellige, instapklare rijwoning met drie slaapkamers in het bruisende Zottegem, vlakbij het stadscentrum en station. De woning verwelkomt je met een lichtrijke inkomhal die leidt naar de gastentoilet. De leefruimte geniet van veel natuurlijk licht en de open, ingerichte keuken biedt uitzicht op een sfeervolle patio.

Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer met aangrenzende ruimte voor een dressing. De badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, douche en nachttoilet. Twee extra slaapkamers zijn te vinden op de tweede verdieping. Bovendien beschikt de woning over extra opbergruimte op de stapelzolder.

De woning onderging de afgelopen jaren een complete renovatie en kreeg vorig jaar nog een nieuw dak. Of je nu op zoek bent naar een starterswoning of een investeringspand, deze woning is momenteel verhuurd voor €675 per maand. De vermelde prijs is een richtprijs, de eigenaar behoudt zich het recht om op elk moment een bod te aanvaarden.

* * *

Welzijnstraat 19 - 9620 Zottegem - Knusse instapklare woning met 3 slaapkamers Nabij het centrum en station van Zottegem treffen we deze knusse rijwoning! Deze lichtrijke woonst betreden we via de inkomhal met gastentoilet. De leefruimte baadt in het licht en vanuit de open ingerichte keuken is er zicht op de gezellige patio! Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met aansluitend plaats voor een dressing. De badkamer beschikt over een dubbel lavabomeubel, een douche en een nachttoilet. Op de tweede verdieping treffen we nog twee slaapkamers. Verder is er nog extra bergruimte op de stapelzolder. Deze woning werd de laatste jaren compleet gerenoveerd en kreeg eind vorig jaar nog een nieuw dak!
Ideale starterswoning of investeringspand! Momenteel verhuurd à €675,00 per maand. Vermelde prijs is een richtprijs, de eigenaar behoudt zich het recht ten alle tijde een bod te aanvaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 260.000
Kadastraal Inkomen
€ 280
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
TJLGXFUQ6PRA
Makelaar Code
WELZ0019
EPC Waarde
238 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3185075
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€260.000 / Juno Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com