Kaart

Buke 144

9620 Zottegem Huis Te Koop
183 m² wonen
471 m² perceel
2 slaapkamers

Deze instapklare gezinswoning in Zottegem, gelegen op de Buke en dicht bij de N42 en het stadscentrum, is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar gemak en comfort. Het is op loop- en fietsafstand van het centrum van Zottegem en ligt dicht bij lokale winkels en handelaars. Er is parkeergelegenheid aan de voorkant en een volledig omheinde tuin aan de achterkant.

De begane grond van de woning bestaat uit een woonkamer met eetruimte, een keuken en een onlangs vernieuwde badkamer. Er is ook een wasruimte, een apart toilet en een inpandige garage. De garage leidt via een trap naar een gedeeltelijk onderkelderde ruimte. Aan de achterkant van het huis is er een ruim, vernieuwd terras dat overloopt in de tuin. Daarnaast zijn er nog twee bijgebouwen voor extra opslag.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een vaste trap naar de zolder, die recentelijk is gerenoveerd met een nieuw dak, isolatie en Velux ramen. Deze zolder kan worden omgebouwd tot een extra kamer of gebruikt worden als opslagruimte. Het huis heeft een uitstekende energieprestatiecertificaat (EPC) score van 201Kwh(m2jaar), net geen B-score.

De vraagprijs voor deze charmante woning is €319.000. Of u nu een koppel of een investeerder bent, deze woning is zeker een bezichtiging waard. Neem voor meer informatie contact op met Roxanne op 0496/85.09.62.

* * *

Buke 144 - 9620 Zottegem - Gelegen te Zottegem op de Buke nabij de invalsweg N42 en het centrum kan u deze instapklare gezinswoning terugvinden. Op wandel en fietsafstand van het centrum van Zottegem & in direct bereik van lokale handelaars en winkels. Het perceel is voorzien van parkeergelegenheid vooraan en een volledig afgesloten tuin achteraan.

Op het gelijkvloers is de woning ingedeeld als volgt: een living/zithoek met eetplaats, aansluitend de keuken met hierachter de vernieuwde badkamer. Verder kan u via de veranda naar de wasberging en het aparte toilet. Tot slot is er een inpandige garage aanwezig rechts vooraan, via een trap in de garage kan u naar de (deels) onderkeldering. Een ruim & vernieuwd terras is aanwezig en gaat over in de tuin. Op het perceel kan u nog 2 (opberg) bijgebouwen terugvinden.

De verdieping omvat 2 slaapkamers & via één van de slaapkamers kan u met een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze zolder werd recent vernieuwd (nieuw dak + isolatie & veluxen) en kan eventueel nog ingericht worden als extra kamer of doet dienst als stockage ruimte. Absolute troef is de EPC! Met een waarde van 201Kwh(m2jaar) net geen B-score Indicatie/richtprijs voor de woning: €319.000

Heeft u interesse in deze charmante woning als koppel of investeerder? Neem contact op met Roxanne: 0496/85.09.62

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 485
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1950
Grond oppervlakte
471 m2
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
L2SX3TATYR83
EPC Waarde
201 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€295.000 / Cornelis & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com