Home Te Koop Huis 9620 Zottegem
Vierwegenstraat 22



immo Kaart

Vierwegenstraat 22, 9620 Zottegem

Huis Te Koop in Zottegem
252 m² wonen
1.797 m² perceel
4 slaapkamers
€497.000

Vierwegenstraat 22 - 9620 Zottegem - Deze rustig gelegen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een bureau (ook ideaal als slaapkamer of hobbykamer), een ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats en een luxueuze open keuken met prachtig kookeiland (incl. inductiekookplaat, combi-oven, stoomoven, ingebouwde koelkast, dubbele spoelbak, ... van kwaliteitsmerk "Siemens"), een handige berging en een wasplaats (met mogelijkheid om een tweede badkamer in te richten). Er is tevens een inpandige garage aanwezig met nog een extra berging (met rechtstreekse toegang naar de tuin).

Op de verdieping vindt men de masterbedroom met dressing, 2 extra slaapkamers en een moderne badkamer (bad, inloopdouche met regendouche, lavabomeubel en toilet). Er is tevens een handige kelder en een opbergzolder (valluik) aanwezig, reeds voorzien van zowel vloer- als dakisolatie.

De woonkamer geeft uit op het ruim en zonnig terras met aansluitend de diepe, aangelegde tuin met vijver en tuinberging (totale perceelsoppervlakte bijna 18 are!).

Een extra troef is de oprit (biedt plaats aan meerdere wagens) met nog een 2de garage (toegangspoort langs beide zijden), ideaal als extra opslagruimte.

Deze woning werd recent vernieuwd (afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen) en is voorzien van alle hedendaags comfort; hoogrendementsbeglazing, zonnepanelen, centrale verwarming, gunstig EPC, ...

Volledig omringd door het groene en voorzien van alle comfort en luxe, is deze woning rustig gelegen in een autoluwe straat. Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse: nadia@immotijl.be of 0486 79 73 19.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 497.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.797 m2
Bewoonbare oppervlakte
252 m2
Referentie
-SOX02X2-997
Makelaar Code
5995189
EPC Waarde
117 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 May 2024
€497.000 / Immo Tijl

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Vierwegenstraat 22, 9620 Zottegem.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com