Home Huis 3440 Zoutleeuw
Spiegelstraat 3
Kaart

Spiegelstraat 3

3440 Zoutleeuw Huis
370 m² perceel
3 slaapkamers
€135.000

Dit te renoveren pand vol potentieel, gelegen in de Spiegelstraat nummer 3 te Zoutleeuw, ligt op een uitstekende locatie. De woning is vlakbij alle benodigde faciliteiten zoals scholen, openbaar vervoer en winkels, en slechts enkele minuten rijden van de E40 en E314 snelwegop- en afritten. Bijkomend zijn er in Zoutleeuw diverse wandel- en fietsroutes voor ontspanning.

Het perceel waarop deze woning staat dateert uit eind 19de eeuw en beslaat een oppervlakte van 3A70CA. Gezien de leeftijd en staat van het pand is een volledige renovatie noodzakelijk. Dit biedt de koper echter de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak in te richten en af te werken. Met wat creativiteit en handigheid kan dit pand omgetoverd worden tot een fijne woonplek.

Op het perceel vind je ook een ruime garage die ruimte biedt voor een auto en extra opslagruimte. Daarnaast wordt er een containerwoning meegeleverd, voorzien van een leefruimte met keuken, een slaapkamer, een opbergruimte en een badkamer.

Bent u op zoek naar een renovatieproject? Neem dan contact met ons op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be.

* * *

Spiegelstraat 3 - 3440 Zoutleeuw - We vinden deze volledig te strippen woning met veel potentieel terug in de Spiegelstraat ter hoogte van nummer 3 te Zoutleeuw. Over de ligging kunnen we niet anders dan lovend zijn. Dit pand ligt op een toplocatie nabij alle faciliteiten zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, enz. Bovendien eveneens slechts op enkele minuten rijden van de op- en afritten van zowel de E40 als de E314. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Zoutleeuw te bieden heeft.

Het pand werd oorspronkelijk opgericht eind 19de eeuw en is gelegen op een perceel van 3A70CA.

Gezien de leeftijd en de toestand van het pand dient men rekening te houden met een totaal renovatie waardoor dit het pand bij uitstek is voor de doe-het-zelvers onder ons. Hierdoor heeft de koper carte blanche om het volledig naar zijn maak in te richten en af te werken. Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgetoverd worden tot een echt (t)huis.

Dit perceel is eveneens voorzien van een ruime garage. Ideaal voor er je wagen te parkeren alsook extra opbergruimte.
Op het perceel kan men nog een container woning terugvinden die mee verkocht wordt. Deze is voorzien van een leefruimte met keuken, een slaapkamer, een opbergruimte en een badkamer met douche en toilet.

Bent u opzoek naar een renovatieproject? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 135.000
Kadastraal Inkomen
€ 186
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1899
Grond oppervlakte
370 m2
Referentie
X5EETKW7TWB6
Makelaar Code
418
EPC Waarde
1186 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20191203-0002224488-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Nov 2022
€135.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com