Kaart

Grote Markt

3440 Zoutleeuw Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Grote Markt - 3440 Zoutleeuw - Zonnepanelenactie!!! Bij de aankoop van een appartement in dit porject zal je nu tijdelijk extra zonnepanelen krijgen om zo e-peil 20 te behalen. Hierdoor betaal je 5 jaar lang geen onroerende voorheffing en is je appartement nog energiezuiniger.

Vanaf heden is er een bezoek aan de ruwbouw van dit project mogelijk. E-mail naar joris@immogve.be of bel 0475 40 50 00

Het project ‘Dry Croonen’ bestaat uit 14 moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, gelegen in het hartje van Zoutleeuw op de hoek van de Grote Markt en de Groenplaats tegenover het historisch stadhuis en de Sint-Leonardus Kerk. Op wandelafstand van horeca en winkels en op 2 km van het prachtig natuurgebied ‘Het Vinne’.  De goede isolatie van de muren en ramen in combinatie met de geothermische warmtepomp en de zonnepanelen zorgen voor een flinke besparing. De warmtepomp (verwarming en sanitair) zorgt voor een minimum aan energie voor de meest aangename binnentemperatuur op elk moment van het jaar, ook in de zomer. Door middel van vloerverwarming kan men verwarmen, maar ook koelen in de zomer. De appartementen zijn zodanig ontworpen dat ze voldoen aan de hedendaagse comforteisen en behalen een energieniveau van maximaal E30. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van de onroerende voorheffing betalen. Er is ook een mogelijkheid om tot E-peil < 20 te komen en dus 5 jaar lang geen onroerende voorheffing te moeten betalen + een goede besparing op je energiefactuur. Bel ons voor een afspraak voor het overlopen van de verschillende appartementen op groot plan en een volledige prijsberekening inclusief parking, berging en kosten (notaris, btw, ...). E-mail naar joris@immogve.be of bel 0475 40 50 00. 

De ervaren project ontwikkelaar "Under the roof" zal dit project in handen nemen. Bekijk hun mooie realisaties op www.undertheroof.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
W4WL0SPHTS4D
Makelaar Code
5439132
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com