Home Te Koop Huis 3440 Zoutleeuw
Linterseweg 68
Kaart

Linterseweg 68

3440 Zoutleeuw Huis Te Koop
2500 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Linterseweg 68 - 3440 Zoutleeuw - Welkom in deze prachtig gerenoveerde bungalow met aangrenzende loods gelegen in het idyllische Budingen. Deze eigendom, oorspronkelijk gebouwd in 1976, onderging een uitgebreide renovatie in 2014 waardoor het nu een perfecte combinatie biedt van moderne voorzieningen en charmante details.
De bungalow, een open bebouwing op een royaal perceel van ongeveer 2500m², verwelkomt je met een ruim interieur op het gelijkvloers van maar liefst 133 m². Bij de binnenkomst vind je een veelzijdig bureau en een uitnodigende inkomhal. De volledige geinstalleerde keuken biedt een prachtige ruimte om culinaire hoogstandjes te creëren, terwijl de aangrenzende berging zorgt voor extra opslagmogelijkheden. De badkamer is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken. De verdieping herbergt tevens 3 ruime slaapkamers, perfect voor rustige nachten en ontspannen ontwaken. Een extra troef van deze woning is een toegankelijke kelder van maar liefst 60 m², wat een zeldzame en waardevolle toevoeging is. In 2016 werden ook de gevel geïsoleerd en nieuwe ramen en deuren met dubbele beglazing geplaatst, waardoor de woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook energiezuinig en comfortabel. 
Achter de woning bevindt zich een verwarmd zwembad aangelegd in 2023. Perfect voor het hele gezin om te genieten van onvergetelijke momenten.
De aangrenzende loods, met een indrukwekkende oppervlakte van 672 m² , biedt een scala aan mogelijkheden. Ideaal voor opslagruimte voor bijvoorbeeld zelfstandigen .
Kortom, deze eigendom biedt een unieke kans om te genieten van het beste van zowel wonen als werken. Als je interesse hebt in deze prachtige woning met loods, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is een kans die je niet wilt missen.
www.living-stone.be     jan.berge@living-stone.be     GSM :  0470/980210
SI  in aanvraag

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2500 m2
Referentie
P3QY-T42BB4U
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€475.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com