Kaart

Hekstraat 20

3440 Zoutleeuw Huis Te Koop
139 m² wonen
589 m² perceel

Ontdek deze gelijkvloerse, open bebouwing in het landelijke Budingen, nabij Zoutleeuw. Gesitueerd op een noordwestelijk georiënteerd perceel van 5a 89 ca, geniet je hier van een prachtig uitzicht op de natuur. De rustige ligging aan een fietsroute, de nabijheid van openbaar vervoer en het dorpscentrum met kleuter- en basisschool, supermarkt en bakkerij maken dit de ideale woonst.

De woning zelf biedt een inkomhal, woonkamer en keuken, uitgerust met gaskookplaat, dubbele spoelbak, ontbijthoek, koelkast en oven. Verder vind je er een berging, twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel in meubel. Een veranda, werkplaats, garage en carport vervolledigen het geheel.

Met een EPC-label D, geen renovatieverplichting en isolatie in zowel de zoldervloer als muur, is deze woning energiezuinig. De verwarming en het warm water worden verzorgd door een hoogrendementsketel op gas. Bovendien is de woning een houtskeletbouw, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie.

* * *

Hekstraat 20 - 3440 Zoutleeuw - Gelijkvloerse, open bebouwing op een noordwest georiënteerd perceel van 5a 89 ca met uitzicht op natuur in het landelijke Budingen, bij Zoutleeuw.

Rustig gelegen aan fietsroute, dichtbij openbaar vervoer en dorpscentrum met kleuter- en basisschool, supermarkt, bakkerij ... .

De woning omvat: inkomhal, woonkamer, keuken (gaskookplaat, dubbele spoelbak, ontbijthoek, koelkast, oven), berging, 2 slaapkamers, badkamer (douche, enkele wastafel in meubel), veranda, werkplaats, garage en carport.

EPC-label D, geen renovatieverplichting, 6 cm zoldervloerisolatie, 5 cm muurisolatie. Verwarming en warm water via een hoogrendementsketel op gas. De woning is een houtskeletbouw, waardoor deze energiezuinig is.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.068
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
589 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
1SU8TVHU825A
EPC Waarde
314 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231208-0003063524-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€225.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com