Home Te Koop Huis 3440 Zoutleeuw
Neerlandensestraat 30-a
Kaart

Neerlandensestraat 30-a

3440 Zoutleeuw Huis Te Koop
170 m² wonen
150 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante halfopen woning, een perfecte mix van comfort, gezelligheid en functionaliteit. Gelegen in een vredige buurt, is dit de ideale plek voor gezinnen om te genieten van het leven.

Bij binnenkomst via de ruime hal vindt u een handig gastentoilet. De begane grond straalt warmte uit dankzij een royale keuken van 24m², compleet met een aparte opslagruimte voor al uw kookbenodigdheden. De aangrenzende woonruimte biedt een knus toevluchtsoord, versterkt door een charmante kachel die niet alleen warmte biedt, maar ook een gezellige sfeer creëert. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor binnen en buiten harmonieus samenvloeien.

De begane grond herbergt ook een wasruimte, garage en een handige werkplaats - ideaal voor hobbyisten of als extra opslagruimte. Op de bovenverdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche en toilet, wat zorgt voor voldoende privacy voor iedereen.

Een extra pluspunt van deze woning is de zolder, toegankelijk via een uitschuifbare trap, die kan dienen als opslagruimte of veelzijdige extra ruimte. De tuin is onderhoudsvriendelijk, waardoor u meer tijd overhoudt om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Een overdekt terrasgedeelte biedt de perfecte plek om buiten te dineren of te ontspannen, ongeacht het weer.

Met een conform elektriciteitssysteem en geen renovatieverplichtingen is deze woning klaar om direct in te trekken. Mis deze kans niet om uw droomwoning te vinden - plan vandaag nog uw bezoek en ontdek alles wat deze prachtige woning te bieden heeft. Neem contact op met ons via Century 21 - ImmoK Tienen en Sint-Truiden op 016821778.

* * *

Neerlandensestraat 30-a - 3440 Zoutleeuw - Welkom bij deze charmante halfopen woning, een tijdloos juweel dat comfortabel wonen combineert met gezelligheid en functionaliteit.
Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een ideale omgeving voor gezinnen om te genieten van het leven.
Binnenkomend via de ruime inkomhal, wordt u verwelkomd door een gastentoilet, wat een handige toevoeging is voor gasten en gezinsleden.
De begane grond straalt ruimte en warmte uit, met een royale keuken van ongeveer 24m².
De keuken biedt ook een aparte opslagruimte voor het gemakkelijk organiseren van al uw kookbenodigdheden.
De aangrenzende leefruimte is een gezellig toevluchtsoord, met een charmante kachel die niet alleen warmte biedt, maar ook een knusse sfeer creëert tijdens koelere avonden. Vanuit hier heeft u een prachtig zicht op de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.
De begane grond biedt verder een wasplaats, een garage en een handige werkplaats, perfect voor hobbyisten of als extra opslagruimte.
Boven vindt u drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche en toilet, waardoor alle leden van het gezin voldoende privacy hebben.
Een extra troef van deze woning is de zolder, bereikbaar via een uitrekbare trap, die kan worden gebruikt voor opslag of als een veelzijdige extra ruimte.
Buiten is de tuin praktisch in onderhoud, waardoor u meer tijd heeft om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht.
Een overdekt stukje terras biedt de perfecte plek om buiten te dineren of te ontspannen met een goed boek, ongeacht het weer.
Belangrijk om op te merken is dat de elektriciteit conform is en dat er geen renovatieverplichtingen zijn, waardoor deze woning direct klaar is om in te trekken en van te genieten.
Mis deze kans niet om uw droomwoning te vinden - plan vandaag nog uw bezoek en ontdek alles wat deze prachtige woning te bieden heeft.
Contacteer ons Century 21 - ImmoK Tienen en Sint-Truiden op 016821778.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
150 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
3PPZWJG2PABG
Makelaar Code
325-5922494
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€299.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com