Home Te Koop Huis 3440 Zoutleeuw
Terweidenstraat 61
Kaart

Terweidenstraat 61

3440 Zoutleeuw Huis Te Koop
231 m² wonen
710 m² perceel

Deze ruime woning, die een opfrisbeurt nodig heeft, is gelegen op een noordoostelijk georiënteerd perceel van 7are 10ca. De ligging is ideaal, slechts 3km van het centrum van Zoutleeuw en 9km van Sint-Truiden, met winkels, supermarkten en apotheken in de nabije omgeving.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, woonkamer, eetkamer, vernieuwde keuken met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, oven, magnetron en vaatwasser. Daarnaast is er een badkamer met ligbad en wastafel, en twee toiletten. De achterbouw biedt veel opslagruimte, maar kan ook worden omgebouwd tot extra slaapkamers, aangezien er al een keuken aanwezig is.

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, waarvan één met dressing. Beide zijn uitgerust met airconditioning. Verder is er ook een garage aanwezig.

Hoewel de woning een EPC-label F heeft en renovatie nodig is, beschikt ze over centrale verwarming op stookolie, dubbele PVC-beglazing, 2 cm dakisolatie en zonnepanelen met een jaarlijkse opbrengst van 5.400 kWh/m². Dit maakt het een ideale woning voor wie op zoek is naar een project met veel potentieel.

* * *

Terweidenstraat 61 - 3440 Zoutleeuw - Op te frissen woning met 2 slks op een noordoost georiënteerd perceel van 7are 10ca. De woning is zeer goed gelegen op 3km van centrum Zoutleeuw en 9km van Sint-Truiden en dichtbij winkels, supermarkten, apotheken,...

Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, eetkamer, vernieuwde keuken (inductiekookplaat, oven, microgolf, vaatwasser,..), badkamer (ligbad en enkele wastafel) en 2 toiletten.
De achterbouw heeft enorm veel opslagruimte, maar kan ook volledig ingericht worden met extra slaapkamers. Er werd reeds een keuken voorzien.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing, beide voorzien van airco.
Er is een garage.

EPC label F, renovatieverplichting. Centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing PVC, 2 cm dakisolatie en zonnepanelen met een jaaropbrengst van 5.400 kWh/m² jaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 669
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
710 m2
Bewoonbare oppervlakte
231 m2
Referentie
N2I0WDSVNS6Q
EPC Waarde
533 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230905-0002979695-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€219.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com