Kaart

8377 Zuienkerke Huis
188 m² wonen
276 m² perceel
4 slaapkamers
€419.000

Ervaar het ultieme comfort in deze halfopen nieuwbouwwoning te Zuienkerke. Deze hedendaagse en moderne koppelwoning is voorzien van zonnepanelen, viertal slaapkamers, aangelegde tuin met bijhorend terras en private parkeerplaatsen. Het is nu de ideale tijd om te profiteren van een aankoop aan 6% BTW, mits er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

De woning ligt op steenworp afstand van Brugge, Blankenberge en Lissewege en biedt snelle verbindingen en een hoogwaardige afwerking. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een inkomhal, een ruime en lichte leefruimte met een op maat gemaakt open keuken, een ruime berging / wasplaats, een apart gastentoilet, een aangelegde tuin met zonneterras rondom de woning en een ruime oprit voor twee auto's.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, een apart gastentoilet, een badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De tweede verdieping is een ruime veelzijdige ruimte / 4e slaapkamer met technische ruimte.

Extra's: water- en elektriciteitsaansluitingskosten zijn inbegrepen in de prijs, de woning is voorzien van vloerverwarming via warmtepomp, thermische en akoestische isolatie volgens de hoogste standaard, regenwaterput van 10.000L en ruime budgetten voor kwalitatieve keukens. Ook is er een ventilatiesysteem type D aanwezig. Optioneel kan de woning reeds geschilderd worden en voorzien worden van inbouwkasten.

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om de plannen en het lastenboek in te zien of om een modelwoning te bezichtigen. Dit kan via telefoonnummer 050/70.01.02 of per e-mail via info@centro.be!

* * *

Halfopen NB woning te Zuienkerke voorzien van ALLE MODERN COMFORT!HEDENDAAGSE & MODERNE NIEUWBOUW-KOPPELWONING met 4 slpks, ZONNEPANELEN, aangelegde tuin met bijhorend terras & private parkeerplaatsen!
PROFITEER NU NOG VAN AANKOOP AAN 6% BTW (mits voldaan aan voorwaarden)!

Deze woning wordt gerealiseerd op een boogscheut van zowel Brugge, Blankenberge als Lissewege met UITERST VLOTTE VERBINDINGEN & een KWALITATIEVE AFWERKING!

Indeling:
Gelijkvloers:
Inkomhal - Ruime & lichtrijke leefruimte voorzien van volledig op maat gemaakte OPEN KEUKEN - Ruime berging / wasplaats - afzonderlijk gastentoilet - Aangelegde tuin rondom de woning met ZONNETERRAS - Ruime oprit met plaats voor 2 wagens.

Eerste verdieping:
Nachthal - afzonderlijk gastentoilet - badkamer (o.a. voorzien van dubbel lavabomeubel & inloopdouche) - 3 slaapkamers - VASTE TRAP naar de zolder.

Tweede verdieping:
Ruime polyvalente ruimte / 4e slaapkamer - technische ruimte.

Opmerkingen:
- AANSLUITINGSKOSTEN water & elektriciteit INBEGREPEN IN DE PRIJS!
- ZONNEPANELEN VOORZIEN
- VLOERVERWARMING via WARMTEPOMP!
- Volledig afgewerkt, inclusief aangelegde tuin met bijhorend terras en oprit!
- Thermische en akoestische isolatie van de hoogste standaard.
- Regenwaterput: 10.000L
- Ruim budgetten voor uiterst kwalitatieve keukens!
- Ventilatiesysteem type D.
- Optioneel kunnen de woning reeds geschilderd worden en voorzien worden van INBOUWKASTEN!

Contacteer ons snel voor een vrijblijvende afspraak ter inzage van de plannen en het lastenboek of om een modelwoning te bezichtigen op het nummer 050/70.01.02 of via info@centro.be!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
276 m2
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
JHM1RLAPYSKH
Makelaar Code
A1954 - 2
Prijs Geschiedenis
05 Dec 2023
€419.000 / Centro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com