Home Huis 8377 Zuienkerke
Frans Liebaertweg 17
Kaart

Frans Liebaertweg 17

8377 Zuienkerke Huis
220 m² wonen
419 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Op zaterdag 30 maart nodigen we je uit voor een algemeen bezoekmoment tussen 10u en 12u aan deze prachtige woning in Zuienkerke, een charmant polderdorp dat vlot bereikbaar is vanuit Brugge en de kust. Je kan je bezoek plannen via www.bricx.be.

Deze instapklare woning is rustig gelegen in een doodlopende straat, slechts 150 meter verwijderd van de dorpskern. De woning heeft een uitnodigende inkom met gastentoilet, een bureau vooraan het huis en een schitterende, lichte leefruimte met een groot schuifraam dat zicht biedt op de tuin. De open keuken is volledig uitgerust en beschikt over een eetmogelijkheid en een aansluitende berging. Verder is er op de benedenverdieping een inpandige garage met automatische poort en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een aparte dressing en een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en handdoekradiator. Een extra toilet vind je ook hier. De zolderruimte is ingericht als bureau of ontspanningsruimte, en kan eventueel dienen als vierde slaapkamer.

Buiten geniet je van een oprit, voortuin en een zonnige, afgesloten achtertuin. Op het ruime terras kan je zalig vertoeven. Ook een praktisch tuinhuis ontbreekt niet.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van €375.000. Elk prijsvoorstel boven deze prijs wordt voorgelegd aan de verkopers voor overweging.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de rustige ligging, het zuidwest georiënteerde perceel van 419m², het gunstige EPC (142 kWh/m²), waardoor deze woning zeer energiezuinig is, en de sfeervolle LED verlichting. De elektriciteit in de woning is bovendien volledig conform.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Frans Liebaertweg 17 - 8377 Zuienkerke - Algemeen bezoekmoment op zaterdag 30 maart tussen 10u en 12u. Plan je bezoek via www.bricx.be.

Welkom in Zuienkerke, een charmant polderdorp met een vlotte verbinding naar Brugge en de kust. Deze instapklare woning is rustig gelegen in een doodlopende straat op 150 meter van de dorpskern. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom-/traphal met gastentoilet, bureau vooraan de woning, schitterende zonovergoten leefruimte met groot schuifraam dat een mooi zicht op de tuin biedt, ingerichte open keuken (kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, Amerikaanse koelkast, anderhalve spoelbak, vaatwasser) met eetmogelijkheid, aanpalende berging, inpandige garage voorzien van automatische poort en aansluiting wasmachine/droogkast. BOVENVERDIEPING: nachthal, 3 slaapkamers, aparte dressing, ruime badkamer (ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel, handdoekradiator), afzonderlijk toilet. ZOLDERVERDIEPING: ingericht als bureau/ontspanningsruimte (4e slaapkamer mogelijk) bereikbaar via vaste trap in slaapkamer. BUITENOMGEVING: oprit, voortuin, zonnige achtertuin afgesloten door zijdelings poortje, ruim terras, tuinhuis.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 375.000 euro. Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.

Extra troeven:
- heerlijk rustige ligging
- zuidwest georiënteerde perceel van 419 m²
- gunstig EPC (142 kWh/m²) = energiezuinige woning
- instapklaar woongenot
- sfeervolle LED verlichting
- conforme elektriciteit

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2006
Grond oppervlakte
419 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
6Q0XSONW7RXN
Makelaar Code
BB/JD/TK/1530
EPC Waarde
14200 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240313-0003175427-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com