Home Te Koop Huis 9870 Zulte
Donkerstraat 43
Kaart

Donkerstraat 43

9870 Zulte Huis Te Koop
488 m² wonen
10030 m² perceel
7 slaapkamers
€1.390.000
Lening simuleren

Ontdek dit prachtige pand in Machelen, nabij Zulte. De perfecte combinatie van bereikbaarheid en een groene omgeving. Rust en privacy zijn de kernwoorden van deze statige villa, gelegen in een schitterende parktuin met een unieke rode beuk.

Bij binnenkomst ervaar je meteen een open gevoel dat zich doorheen elke verdieping voortzet. De zit- en leefruimte met open haard vloeien naadloos in elkaar over en leiden naar de grote landelijke leefkeuken met bijkeuken. Deze ruimtes stralen warmte en gezelligheid uit, kenmerkend voor een echt familiehuis. Het prachtige uitzicht op het groen en de charmante terrassen vanuit de vele ramen versterken dit gevoel.

Op de benedenverdieping vind je een bureauruimte met bibliotheek, ideaal voor wie een praktijkruimte wenst. De eerste verdieping heeft dezelfde vloeiende indeling als de begane grond, met een imposante nachthal die zeven slaapkamers met elkaar verbindt. Deze kamers bieden ook mogelijkheden voor een extra badkamer of royale dressing. Meer opslagruimte nodig? Geen probleem, er is nog een zolder beschikbaar.

De woning heeft ook een ruime inpandige garage voor 2 wagens en een eikenhouten bijgebouw in de tuin. Daarnaast is er een ruime kelder van meer dan 100 m², inclusief wijnkamer. Kortom, een prachtige eigendom op een uniek perceel met tal van mogelijkheden.

* * *

Donkerstraat 43 - 9870 Zulte - Dit prachtige pand bevindt zich in Machelen, vlakbij Zulte. De locatie is ideaal wat betreft bereikbaarheid, en toch omgeven door een weelderig groen landschap. Naast de rust die dit pand biedt, is privacy een van de grote troeven. De statige villa is omgeven door een schitterende parktuin, die wordt gekenmerkt door een unieke rode beuk. De inkomhal straalt meteen een open gevoel uit, dat op elke verdieping wordt voortgezet. Via de entree komen we in de prachtige zit- en leefruimte met open haard die naadloos met elkaar worden verbonden. Wie doorwandelt naar de grote landelijke leefkeuken met bijkeuken ervaart een uitzonderlijke warmte en gezelligheid. Deze woning deed duidelijk dienst als een warm familiehuis. Bovendien wordt dit gevoel versterkt door het prachtige uitzicht vanuit de vele raampartijen op het groen en de charmante terrassen, waardoor het aangenaam vertoeven is in deze woning. Op de benedenverdieping bevindt zich eveneens een bureauruimte met bibliotheek wat mogelijkheden biedt indien men een praktijkruimte wenst. Eenmaal boven op de eerste verdieping is er dezelfde vloeiende indeling als op de begane grond. Een imposante nachthal verbindt maar liefst zeven slaapkamers met elkaar. Hoewel deze momenteel allemaal in gebruik zijn als slaapkamers, bieden ze voldoende ruimte om eventueel een extra badkamer te creëren of om een van de kamers om te vormen tot een royale dressing. Verder is er nog een zolder voor bijkomende bergplaats. Als extra is de woning nog voorzien van een ruime inpandige garage voor 2 wagens en een eikenhouten bijgebouw in de tuin. Deze eigendom geniet bijkomend van een zeer ruime kelder van meer dan 100 m² met o.a. een wijnkamer, aan ruimte dus geen gebrek. Kortom een prachtige eigendom op een uniek perceel met veel mogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.390.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.115
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1987
Grond oppervlakte
10030 m2
Bewoonbare oppervlakte
488 m2
Referentie
RHOKP57ZC3K0
Makelaar Code
8157078
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.390.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com