Home Te Koop Huis 9870 Zulte
Verlorenlos 7
Kaart

Verlorenlos 7

9870 Zulte Huis Te Koop
253 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een ruime, energiezuinige gezinswoning in Machelen? Wij hebben een nieuwe woning in aanbod die met kwaliteit en aandacht voor detail gebouwd wordt. De woninguitrusting focust op het toelaten van natuurlijk licht en hoogwaardige afwerking.

Het huis beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen waardoor u kunt profiteren van prachtige tuinzichten. De stijlvolle keuken, inclusief een eiland en ingebouwde apparatuur, biedt alle nodige voorzieningen. Extra opslagruimte is te vinden in de praktische bergruimte.

Als we naar boven verhuizen, verwelkomt de eerste verdieping u met een traphal, drie slaapkamers (van respectievelijk 17.2 m², 14 m² en 12,4 m²) en een apart toilet en badkamer. Bovendien is er een ruime tweede verdieping van 58,8 m² die kan worden ingericht naar uw wens.

De woning wordt verkocht onder het BTW-stelsel. Voor meer informatie, aarzel niet om taghnee@lieberman.be te contacteren of bel ons op +32 475 42 89 58. Deze gezinswoning in Machelen zou weleens uw droomhuis kunnen zijn!

* * *

Verlorenlos 7 - 9870 Zulte - Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning met tuin te Machelen? Ontdek dan deze gloednieuwe, energiezuinige woning die met oog voor detail en kwaliteit opgericht zal worden. Lichtinval, kwaliteit en oog voor detail primeren in deze woning. Via de inkomhal bereikt u de ruime leefruimte met grote raampartijen. Vanuit de leefruimte geniet u van een prachtig zicht op de tuin. De keuken met eiland is voorzien van inbouwtoestellen. Extra stockagemogelijkheden in de bergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich de traphal, 3 slaapkamers (17.2 m² - 14 m² - 12,4 m²), afzonderlijk toilet en badkamer. De 2de verdieping van maar liefst 58.8 m² biedt talloze mogelijkheden, inrichting naar wens. Deze verkoop geschiedt onder het BTW stelsel. Voor meer informatie contacteer taghnee@lieberman.be, bellen kan naar +32 475 42 89 58.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 467.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
253 m2
Referentie
0KGZ0R4BZJ7E
Makelaar Code
Verlorenlos 7 Zulte
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€467.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com