Home Te Koop Huis 9870 Zulte
Looierijstraat 133
Kaart

Looierijstraat 133

9870 Zulte Huis Te Koop
120 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante hoeve, gelegen in de rustige omgeving van Zulte. Omringd door natuur en landelijke uitzichten, biedt deze eigendom tal van mogelijkheden dankzij de bijgebouwen en de omliggende landbouwgronden. Met een totale oppervlakte van ongeveer 35.500 vierkante meter biedt dit perceel ruimte, rust en privacy.

De bewoonbare oppervlakte van 120 vierkante meter omvat een inkomhal, apart toilet, woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. Daarnaast is er toegang tot de kelder en zolder via een valluik. De bijgebouwen bestaan uit aangebouwde bergingen en een werkplaats, een veldschuur, een oude paardenstal en varkensstallen.

Wat betreft technische specificaties, beschikt de hoeve over een stookoliekachel, dubbele beglazing (met uitzondering van één raam in enkel glas), regenwater en boorputwater. Het EPC-label is F, met een score van 1.089 kWh/m². De stedenbouwkundige inlichtingen zijn momenteel in aanvraag.

Dit pand biedt de mogelijkheid tot een complete renovatie of een nieuwbouw. Ontdek zelf het potentieel en de mogelijkheden van deze unieke eigendom. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Ellen via ellen@heritagevastgoed.be of bel naar 0474 86 04 52. Houd er rekening mee dat dit pand onderhevig is aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd. Meer informatie hierover vind je op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

* * *

Looierijstraat 133 - 9870 Zulte - Charmante hoeve met bijgebouwen en omliggende landbouwgronden (+/- 35.500 m²) op rustige ligging te Zulte Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Ellen: 0474 86 04 52 of ellen@heritagevastgoed.be
Omgeven door groen en landelijke vergezichten, vinden we deze hoeve op een rustige ligging in Zulte. De hoeve en bijgebouwen op een perceel van 7.720 m²  en omliggende landbouwgronden met een totale oppervlakte van 27.817 m² zorgen voor ontelbare mogelijkheden.

Indeling - bewoonbare oppervlakte 120m² Inkomhal - apart toilet - woonkamer - keuken - badkamer - 3 slaapkamers - toegang tot kelder en zolder (valluik). Bijgebouwen: aangebouwde bergingen en werkplaats, veldschuur, oude paardenstal en varkensstallen.
Technische gegevens: kachel op stookolie, dubbele beglazing (m.u.v. één raam in enkel glas), regenwater en boorputwater. Kortom, een unieke eigendom voor wie houdt van ruimte, rust en privacy op een groene locatie én met de mogelijkheid van een complete renovatie of een nieuwbouw.  Ontdek zelf het potentieel en de mogelijkheden. Contacteer ons op het nummer 0474 86 04 52 of ellen@heritagevastgoed.be Info EPC-label F, 1.089 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Watertoets: perceelscore A | gebouwscore A De bovenvermelde bewoonbare oppervlakte betreft de bruto oppervlakte zoals vermeld in het EPC-attest Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd. Check de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
KIR-PCHY360U
Makelaar Code
1125
EPC Waarde
1.089 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€775.000 / Heritage Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com