Home Te Koop Huis 9630 Zwalm
Hundelgemsebaan 149-A
Kaart

Hundelgemsebaan 149-A

9630 Zwalm Huis Te Koop
283 m² wonen
963 m² perceel
4 slaapkamers

Verken deze prachtige nieuwbouw woning met adembenemende vergezichten, gunstig gelegen aan de Hundegelsebaan in Hundelgem. Het pand biedt niet alleen een vlotte verbinding tussen Gavere, Merelbeke en Zottegem, maar blinkt ook uit in energie-efficiëntie met een gepland E-peil van slechts 2!

Met een bruto-vloeroppervlak van 283 vierkante meter biedt deze ruime woning voldoende plaats voor comfortabel wonen. De indeling omvat een royale inkomhal met gastentoilet, een leefruimte die naadloos aansluit op de tuin van het 963m² grote perceel, een was- en bergruimte, inpandige garage, drie slaapkamers, twee badkamers, apart toilet, extra berging op de bovenverdieping en een zeer ruime zolder die men naar eigen wens kan inrichten.

Op technisch vlak is dit huis zeer robuust uitgevoerd. Het beschikt over vloerverwarming, geothermie, een passend ventilatiesysteem, aluminium schrijnwerk en zonnepanelen. Daarnaast heeft de koper volledige vrijheid om zelf de afwerking te kiezen (keuken, badkamer, vloeren) en uit te voeren, inclusief de plaatsing van de reeds beschikbare binnendeuren.

Deze woning biedt een uitzonderlijk uitzicht aan de achterzijde en extra parkeergelegenheid vooraan. Kortom, een energiezuinige parel in het landschap! Deze woning omarmt duurzaam leven zonder in te boeten aan stijl of comfort. Een absolute must-see voor wie op zoek is naar een unieke, op maat gemaakte woonervaring.

* * *

Hundelgemsebaan 149-A - 9630 Zwalm - Exceptionele nieuwbouw met unieke vergezichten ! Deze energiezuinige eigendom (voorstudie EPB, E-peil 2 !! ) situeert zich langsheen de Hundegelsebaan in Hundelgem, die o.a. een uitstekende connectie Gavere - Merelbeke - Zottegem garandeert.

De woning kent een BVO van 283m², m.a.w. bijzonder ruim !
De indeling is als volgt : ruime inkomhal met gastentoilet, leefruimte met rechtstreekse connectie met de tuin (perceel van 963m²), wasruimte/bergruimte, inpandige garage, 3 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, extra berging op het verdiep en een bijzonder ruime zolderruimte die naar wens kan worden ingevuld (slaapkamer, hobbykamer, bureel, ... ).

Technisch bijzonder degelijk : o.a. vloerverwarming, geothermie, passend ventilatiesysteem, ALU schrijnwerk, zonnepanelen, ...

De koper heeft de volledige vrijheid om in eigen beheer de afwerking te kiezen (keuken, badkamer, vloeren) en uit te voeren m.i.v. plaatsing van de reeds beschikbare binnendeuren.

Exceptioneel zicht naar achteren ! Extra parkeergelegenheid vooraan.

Kortom; een energiezuinige PAREL !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 524.910
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
963 m2
Bewoonbare oppervlakte
283 m2
Referentie
7IFAF0KKS-DL
Makelaar Code
TK/2430
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€524.910 / Van Der Schueren Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com