Home Huis 9052 Zwijnaarde
Maaltemeers 62
Kaart

Maaltemeers 62

9052 Zwijnaarde Huis
167 m² wonen
1.660 m² perceel
€784.650

Ontdek deze twee prachtige bouwpercelen, ideaal gelegen op de grens tussen Gent en Zwijnaarde. Ze liggen in een gezellige woonbuurt, nabij diverse invalswegen. Dit is de ideale compromis voor wie graag dicht bij de stad wil wonen, maar toch prijs stelt op een flinke dosis privacy. Beide percelen zijn goed bereikbaar via een privé toegangsweg.

Er zijn twee percelen beschikbaar, met oppervlaktes van 1025 m² (lot 1) en 1660 m² (lot 2). Dankzij een flexibel bouwvoorschrift kan je er diverse bouwstijlen realiseren.

Op lot 2 stellen we je een villa voor, als voorbeeld van wat mogelijk is. Dit stijlvolle en praktische ontwerp is uitsluitend indicatief. De voorgestelde nieuwbouwwoning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke zithoek en een geïntegreerde open keuken met uitzicht op een royale tuin. Naast de keuken bevindt zich een ruime wasplaats of berging.

De eerste verdieping biedt plaats aan een nachthal, drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Een apart toilet en een handige berging maken deze etage compleet.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. De woning wordt verwarmd door vloerverwarming, aangedreven door een warmtepomp. De vloerafwerking is een combinatie van tegels en parket, terwijl het platte dak wordt afgewerkt met EPDM.

De prijzen starten vanaf €784.650, exclusief kosten zoals btw, registratierechten, architectkosten, infrastructuurwerken...

Je kan de percelen aankopen met of zonder bouwverplichting:

- Lot 1: €389.000 excl. kosten met bouwverplichting - €420.000 excl. kosten zonder bouwverplichting
- Lot 2: €459.000 excl. kosten met bouwverplichting - €499.000 excl. kosten zonder bouwverplichting

Alle documentatie kan gedownload worden op de website van Immo Da Vinci. Voor meer inlichtingen of een bezoek, neem gerust contact op met Gwen Moerman op 0472/62.03.60.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Maaltemeers 62 - 9052 Zwijnaarde - Ligging

In een gezellige woonbuurt op de grens tussen Gent en Zwijnaarde, nabij diverse invalswegen bevinden zich twee mooie bouwpercelen om prachtige nieuwbouwwoningen op te realiseren. De uitstekende ligging is een ideale combinatie voor wie nabij de stad wil wonen en de nodige privacy wenst. De beide percelen zijn via een private toegangsweg te bereiken.

Beschrijving

Er zijn twee loten ter beschikking, een lot van 1025 vierkante meter (lot 1) en een lot van 1660 vierkante meter (lot 2). De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren.

Op lot 2 (grondopp. 1660 vierkante meter) stellen we een voorbeeld villa voor. Het gepresenteerde ontwerp, louter indicatief, onderscheidt zich door het stijlvolle ontwerp en doordachte indeling.

De moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke zithoek en een open geïntegreerde keuken met zicht op de royale tuin. Aansluitend aan de keuken ligt er een ruime wasplaats/berging.

Op het verdiep ligt een nachthal, drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Een apart toilet en een praktische berging maken de bovenverdieping compleet.

Er is een mogelijkheid om een carport te plaatsen. De verwarming bestaat uit vloerverwarming met warmtepomp. De vloerbedekking bestaat ui tegels en parket. Het platte dak wordt afgewerkt met EPDM.

Prijzen zijn vanaf €784.650 exclusief kosten (btw, registratierechten, kosten architect, infrastructuurwerken...)

De loten zijn ook te koop met of zonder bouwverplichting:

Lot 1: €389.000 excl. kosten met bouwverplichting - €420.000 excl. kosten zonder bouwverplichting
Lot 2: €459.000 excl. kosten met bouwverplichting - €499.000 excl. kosten zonder bouwverplichting

Alle documenten kunnen gedownload worden op de webpagina van Immo Da Vinci.

Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman 0472/62.03.60

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 784.650
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
1.660 m2
Bewoonbare oppervlakte
167 m2
Referentie
934FGUKQ0EBA
Makelaar Code
5904829
EPC Certificaat
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€784.650 / Immo Da Vinci
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com