Kaart

Heidam 4

2070 Zwijndrecht Huis Te Koop
332 m² wonen
1300 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze uitzonderlijke open bebouwing in Zwijndrecht, ideaal gelegen voor rust en gemakkelijke bereikbaarheid. De woning beschikt over extra polyvalente ruimtes en garages op een perceel van 1300m². Via een toegangspad komt u bij een garagebox met drie plaatsen, elk voorzien van een individueel bedienbare poort.

De woning zelf biedt een ruime zitplaats die naadloos overgaat in de uitgestrekte tuin. De hal leidt naar de eetkamer en de aangrenzende volledig ingerichte keuken. De eerste verdieping herbergt vier slaapkamers, een dressing en een volledig uitgeruste badkamer. Daarnaast is er een ruime zolder die indien nodig gemakkelijk kan worden opgedeeld.

Bovendien is de woning voorzien van een grote onderkelderde berging met zolderruimte, ideaal voor co-housing of als werkruimte. Een tuinberging met groendak maakt het plaatje compleet. Alle nutsvoorzieningen, daken en ramen zijn prima in orde.

Wees er snel bij en maak een afspraak! Voor meer informatie, bezoek onze website www.immodelaet.be. Bent u geïnteresseerd in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Neem dan contact met ons op via 03/644.00.88 of info@immodelaet.be.

* * *

Heidam 4 - 2070 Zwijndrecht - UITZONDERLIJKE WONING MET EXTRA POLYVALENTE RUIMTEN EN GARAGES OP PERCEEL VAN 1300M² Deze unieke open bebouwing is gelegen in Zwijndrecht, rustig gelegen en toch makkelijk bereikbaar. Via een toegangspad, passeren we een garagebox bestaande uit drie plaatsen, elk met een individueel te bedienen poort. De woning zelf heeft een ruime zitplaats die aansluit op de ruime tuin. Via de hal betreden we de eetplaats met aansluitend de ingerichte keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, dressing en volledig geïnstalleerde badkamer. Vervolgens is er nog een ruime zolder, makkelijk op te delen indien nodig. De woning is tevens voorzien van een ruime, onderkelderde berging met zolderruimte. Ideaal als co-housing, werkruimte etc. Ter vervollediging is er nog een tuinberging voorzien van een groendak. U merkt dat deze woning prima in orde is, gaande van alle nutsvoorzieningen, daken, ramen etc. Wacht niet op onze virtuele tour die we snel uploaden en maak een afspraak! Voor meer informatie: www.immodelaet.be Interesse in GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer ons! 03/644.00.88 – info@immodelaet.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 697.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1300 m2
Bewoonbare oppervlakte
332 m2
Referentie
UO0TAV7TOA3J
Makelaar Code
2070 ZWIJNDRECHT
EPC Waarde
185 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€697.000 / Immo De Laet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com