Home Te Koop Huis 1370 Zétrud-Lumay
Rue des Lapins 3
Kaart

Rue des Lapins 3

1370 Zétrud-Lumay Huis Te Koop
224 m² wonen
1560 m² perceel
4 slaapkamers

Bekijk deze kant-en-klare, stijlvolle boerderij, vol charme en vlakbij Hoegaarden (600 meter), gevestigd op een uitgestrekt terrein van 17 are in Zétrud-Lumay. Een gedeelte ervan, ongeveer 6a50, is mogelijk geschikt voor bebouwing. Slechts 2500m verwijderd van het E40-oprit Tienen, geniet dit pand van een gunstige ligging.

In 2014 werd de woning grondig gerenoveerd, inclusief nieuwe keuken, vernieuwde elektriciteit, vloeren en dakisolatie. Bij aankomst begroeten een automatische poort en royale oprit je, leidend naar de indrukwekkende oranjerie aan de achterzijde.

Binnen betreed je via de oranjerie de goed uitgeruste woonkeuken, gevolgd door een sfeervolle eethoek. Een houtkachel in de woonruimte zorgt voor een warme, gezellige sfeer. Op de begane grond bevindt zich ook een bijgebouw met twee slaapkamers, een badkamer en wasruimte - ideaal als zorg of kangoeroewoning.

Boven vind je nog twee ruime slaapkamers, waarvan de master voorzien is van airconditioning. Er is tevens een tweede badkamer met ligbad en inloopdouche. De grote loods (90 m²) aan de achterkant, toegankelijk via een verharde oprit, is uitgerust met verwarming, waardoor het geschikt is voor diverse doeleinden (opslag/atelier/feestruimte).

De tuin, compleet met serre en fruitbomen, is de perfecte plek om te ontspannen. Dit unieke pand biedt een scala aan mogelijkheden. Neem contact op voor een bezichtiging en laat je verrassen.

* * *

Rue des Lapins 3 - 1370 Zétrud-Lumay - Deze instapklare stijlvolle hoeve met charme, gelegen in de nabijheid van HOEGAARDEN, (op 600 meter) bevindt zich op een terrein van ruim 17 are in Zétrud-Lumay.
(Deel ervan mogelijk te bebouwen ong. 6a50).
Het op- en -afritten complex TIENEN E40 ligt op 2500m.
Het pand onderging een grondige renovatie in 2014, inclusief een nieuwe keuken, vernieuwde elektriciteit, vloeren en dakisolatie.
Bij aankomst word je verwelkomd door een automatische inrijpoort en een ruime oprit, die leidt naar de statige orangerie aan de achterkant van het huis.
Via deze orangerie betreed je de goed uitgeruste leefkeuken, gevolgd door een gezellige eetplaats.
De leefruimte wordt gekenmerkt door een houtkachel die een warme en gezellige sfeer creëert.
Op het gelijkvloers bevindt zich ook een bijgebouw met twee slaapkamers, een badkamer en een wasplaats. ideaal als zorg of kangoeroe wonen.
Op de verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met airconditioning.
Daarnaast is er een tweede badkamer met een ligbad en inloopdouche.
De grote loods (90 m²) achteraan (bereikbaar via verharde inrit) is voorzien van verwarming, waardoor deze ruimte veelzijdig inzetbaar is. (opslag/atelier/feestruimte...)
De tuin is een heerlijke plek om te vertoeven, vooral bij de serre en onder de fruitbomen.
Dit pand biedt tal van mogelijkheden en is werkelijk uitzonderlijk. Laat je verrassen en neem contact met ons op voor een afspraak ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1560 m2
Bewoonbare oppervlakte
224 m2
Referentie
QBRFZ3BKNVYG
Makelaar Code
325-5612653
Prijs Geschiedenis
22 Dec 2023
€499.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com