Kaart

3530 Houthalen-Helchteren Industrieel Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Nieuwe toekomstgerichte bedrijvencampus in het hart van Limburg, op het voormalige mijnterrein van Houthalen-Helchteren vlakbij de E314 (Aken - Heerlen - Brussel). Op dit bedrijventerrein met een historisch karakter worden er in drie fases in totaal 30 kwalitatieve KMO-units/showrooms/kantoren ontwikkeld. Een combinatie van polyvalente en compacte panden zorgt voor een verscheidenheid aan oppervlaktes, gaande van 150m² tot 1900m².
Duurzaamheid staat centraal op deze bedrijvencampus. Duurzaamheid in de realiteit brengen is een complex verhaal, dat je niet met één modewoord kan vatten. Om de ambitie van de ontwikkelaar kracht bij te zetten, zullen de gebouwen van de Mijnpark Bedrijvencampus BREEAM-gecertificeerd zijn. Dit internationaal systeem meet, beoordeelt en quoteert de duurzaamheid van de gebouwen, en houdt daarbij rekening met een 90-tal parameters. Om hieraan te voldoen zijn alle panden voorzien van technieken (elektriciteit, LED-verlichting, verwarming, warmtepomp en zonnepanelen).

De campus telt drie gebouwen, met daarin 18 polyvalente en 12 compacte bedrijfspanden. De totale oppervlakte is goed voor een totaal van ruim 10.000 m².

De polyvalente panden zijn direct herkenbaar door hun architecturale kantoorgevel. Er zijn er 18, verspreid over twee gebouwen en vijf brandcompartimenten. De panden van 380 tot 475 m² zijn multi-inzetbaar, onder meer als productieruimte, magazijn, groothandel / showroom of co-working space. Binnen één brand­compartiment zijn de tussenwanden uitbouwbaar en verplaatsbaar, om grotere eenheden tot 1900 m² te creëren. Het centrale gebouw bevat 12 compacte panden, in diverse groottes van 150 tot 280 m². Ze zijn vlot toegankelijk voor grote bestelwagens, en bieden elk ten minste twee parkeerplaatsen. De panden zijn multi-inzetbaar als werkplaats, productieruimte of magazijn.

Kortom, een ideale ontwikkeling voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie en duurzame gebouwen met uitstraling.

Prijzen vanaf 238.000,00 euro (exclusief BTW).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Industrieel
Referentie
BMGKRXR9FAKT
Makelaar Code
5077555
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com