Kaart

3665 As Kantoor Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bedrijvenpark "ASPARK" bestaat uit 31 kwalitatief hoogstaande KMO-units met complementaire kantoren en showrooms met een oppervlakte van 144 m² tot 388 m². Deze site van ong. 8.000 m² is strategisch gelegen op de hoek van de Steenweg en Ambachtenstraat en biedt de voorliggende units een uitstekende, pertinente zicht-locatie. Het bedrijvenpark bevindt zich langs de verbindingsweg Genk - As, op amper 3 km van afrit E-314 Genk-Brussel-Leuven en vlakbij de N75.
Opslag- en KMO units in verschillende niveaus en formaten beschikbaar. Samenvoegen van units is mogelijk.
Allen uitgerust met o.a. een sectionale poort voorzien van een loopdeur, lichtstraat, LED-verlichting, wateraanvoer en elektriciteit met aparte meter... Vloeren worden voorzien in gepolierde beton met een vloerbelasting van 1 ton/m². Reclametotem met naam en brievenbus. Privatief gebruiksrecht van parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de prijs, aantal afhankelijk van de unit. Start der werken is voorzien voorjaar 2024.

Voor meer info/indelingsplannen bel Danny op 0471/10.00.69 of Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be of dario@limburgsvastgoed.be of kijk op www.limburgsvastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Kantoor
Referentie
YCHEP6KKX8QP
Makelaar Code
6638196
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com