Home Te Koop Kantoor 1000 Brussel
Rue Ducale - Hertogstraat 31



immo Kaart

Rue Ducale - Hertogstraat 31, 1000 Brussel

Kantoor Te Koop in Brussel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Rue Ducale - Hertogstraat 31 - 1000 Brussel - Welkom bij dit unieke kantoorgebouw gelegen in de prestigieuze Hertogstraat, naast het prachtige Warandepark in het hart van Brussel. Met een ruime oppervlakte van 608 m² biedt dit pand een ideale werkomgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar comfort, stijl en functionaliteit. Met zijn topafwerking en moderne voorzieningen zal dit kantoor zeker indruk maken op zowel medewerkers als bezoekers.

Daarnaast beschikt het pand over een ruime presentatieruimte van 82 m², perfect voor het organiseren van vergaderingen, conferenties, trainingssessies of andere zakelijke evenementen. De moderne faciliteiten en de elegante uitstraling van deze ruimte zullen zeker indruk maken op uw gasten en hen een professionele omgeving bieden om samen te komen en ideeën uit te wisselen.

De locatie van dit kantoorgebouw is werkelijk onovertroffen. Gelegen naast het prachtige Warandepark, biedt het pand niet alleen een adembenemend uitzicht op groen, maar ook de mogelijkheid voor ontspanning en recreatie tijdens werkpauzes. Daarnaast bevindt het zich op een gunstige locatie in Brussel, met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en nabijgelegen voorzieningen zoals winkels, restaurants en andere zakelijke diensten.

Bent u een bedrijf dat op op zoek is naar een professionele uitstraling, dan zal dit pand aan al uw behoeften voldoen. Wacht niet langer en grijp deze kans om uw bedrijf te vestigen in dit prachtige kantoorgebouw in het hart van Brussel.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 3.991
Algemeen
Type
Kantoor
Referentie
3DPH-ZWJXUQ6
Makelaar Code
166405
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com