Home Te Koop Kantoor 1831 Diegem
De Kleetlaan 7B



immo Kaart

De Kleetlaan 7B, 1831 Diegem

Kantoor Te Koop in Diegem
391 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

De Kleetlaan 7B - 1831 Diegem - Dit mooie bedrijvenpark bestaat sinds 1999.
De gebouwen passen in het landschap en zijn golvende structuren in een groene oase. De harmonie van de natuur wordt weerspiegeld in het ontwerp van de kantoorruimtes, badend in het natuurlijke licht. De eerste indrukken zorgen voor een langdurig uitzicht, waardoor alle recepties warm en uitnodigend zijn ontworpen.
Het hele park is uw persoonlijke werkplek, of u nu in een restaurant bent of een wandeling maakt. Wi-Fi verbinding door het hele park geeft u de mogelijkheid om te bepalen hoe en waar u wilt werken. Ons idee van flexibele werkruimte daagt de traditionele noties van kantoorruimte uit.
Wanneer je het kantoor verlaat, word je ondergedompeld in de rust van de natuur om je heen. Aangelegde wandelpaden verbinden ruimtes zoals informele ontmoetingsplekken en pergola's die uitmonden in zomerse groene kamers. Het park is ontworpen met de natuur in het achterhoofd, zodat u zowel binnen als buiten kunt werken, vergaderen en ontspannen.
U geeft een groot deel van uw leven aan op het werk. Soms heb je dus een plek nodig om te ontsnappen, je batterijen op te laden of gewoon een hapje te eten. Een buurtcafé biedt seizoensgebonden gerechten aan, terwijl het zelfbedieningsrestaurant zich richt op gezonde voeding en zelfs Starbucks-koffie verkoopt. U kunt ook gebruik maken van de buiten-BBQ.
We bieden een geweldig ondersteuningssysteem om mensen te helpen gelukkig en productief te zijn op het werk. De conciërgeservice ter plaatse bestaat uit een wasserette, kappers, een wellnesscentrum met een mini-spa, een supermarkt en een bezorgservice.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
391 m2
Referentie
I0CGAPW1YKKH
Makelaar Code
PA-10613
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com