Kaart

3990 Grote-Brogel Kantoor
313 m² wonen
4200 m² perceel
3 slaapkamers
€850.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Uniek bedrijfspand met kantoorruimte en ruime woning
Welkom bij dit opmerkelijke eigendom die niet alleen een bedrijfspand omvat, maar ook een kantoorruimte en een praktische en comfortabele conciërge woning. Strategisch gelegen op een omheind perceel van 4200m², biedt dit pand een zeldzame combinatie van functionaliteit, comfort en mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten.
Bedrijfspand: 945m²
Deze indrukwekkende industriële hal, die bestaat uit twee delen met in totaal vier sectionaalpoorten, die een naadloze toegang bieden tot werkruimtes en opslagfaciliteiten. De buitenverlichting zorgt voor een goed verlichte omgeving, zelfs tijdens de late uren van de dag. Lichtkoepels laten natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat die de productiviteit bevordert.Een bijzonder kenmerk van dit pand is de aanwezigheid van zonnepanelen met een indrukwekkende opbrengst van 11,5 KWh piek, wat niet alleen een duurzame energiebron biedt, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn mogelijk maakt. Met een smeerput voor onderhoudsactiviteiten en de mogelijkheid tot uitbreiding van de bestaande hallen, biedt dit pand een solide basis voor groei en ontwikkeling van uw bedrijf.
Kantoorruimte: 100m²
Eenmaal binnen in de kantoorruimte, wordt u begroet door een professionele omgeving, verdeeld in drie afzonderlijke kantoren die ideaal zijn voor individueel werk, onthaal en teamvergaderingen. De aanwezigheid van een inkomhal, toilet en kitchenette biedt het comfort en de functionaliteit die nodig zijn voor een efficiënte werkomgeving. Niet te vergeten zijn de parkeerplaatsen aan de voorzijde om klanten op een professionele manier te ontvangen.
Conciërge Woning: 313m²
Voor het bedrijfspand en de kantoorruimte bevindt zich een prachtige conciërge woning die comfort belichaamt. Met drie ruime slaapkamers, een garage en een onderhouden tuin met overkapping, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar praktische en comfortabele leefomgeving. De aparte inkomhal waarborgt privacy tussen het woongedeelte en het bedrijfsgedeelte, waardoor een harmonieus evenwicht tussen werk en privé mogelijk is.
Samenvattend:
Dit bedrijfspand vertegenwoordigt niet alleen een plek voor zakelijke activiteiten, maar biedt ook een levensstijl van luxe en comfort. Met een perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en veelzijdigheid, is dit pand een unieke kans voor wie op zoek is naar een alles-in-één oplossing voor werk en wonen. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat dit pand te bieden heeft.
Bijzonderheden
- Geavanceerd alarm systeem - Congiergewoning met kantoor - 4 Sectionaalpoorten - 2 Privé garages - Zonnepanelen - Volledig omheind - Screens

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850.000
Algemeen
Type
Kantoor
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
4200 m2
Bewoonbare oppervlakte
313 m2
Referentie
ZX4ODBSJMMFH
Makelaar Code
139772
EPC Waarde
351 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor KMO's
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€850.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com