Home Kantoor 2840 Rumst
Molenbergstraat 11



immo Kaart

Molenbergstraat 11, 2840 Rumst

Kantoor in Rumst
€950.000

Molenbergstraat 11 - 2840 Rumst - Deze exclusieve opbrengsteigendom in gelegen en het hart van het centrum van de gemeente Rumst. Alles eenheden zijn thans verhuurd met huurcontract en plaatsbeschrijving en geregistreerd. Stedenbouwkundig is het pand volledig in orde en beschikt over de nodige conformiteitsattesten inzake woonkwaliteit van de gemeente Rumst. Het eigendom werd in de loop der jaren gerenoveerd en telkens aangepast aan de laatste nieuwe normen inzake isolatie en woonkwaliteit. Zo werden bijvoorbeeld alle branders voor de cv-installaties vernieuwd, de gevels werden geïsoleerd en vernieuwd, de platte daken werden extra geïsoleerd, oplaadsysteem voor auto's werd voorzien in de garageruimte, er werd een camerasysteem geplaats in alle gemeenschappelijke delen, en alle appartementen werden steeds in perfecte staat gebracht om te verhuren.
Het eigendom bestaat uit de volgende eenheden : op de gelijkvloerse verdieping zijn er vooraan aan de straatzijde een garagebox en een magazijntje aanwezig en achteraan het gebouw is een ruime garageruimte met 4 autostaanplaatsen. Op de achterbouw zijn 2 duplex-appartementen in loftstijl en op de voorbouw zijn 2 appartementen met telkens 2 slaapkamers en terras.
De appartementen hebben de volgende oppervlaktes : APP vooraan 1ste V 102m² - APP vooraan 2deV 102m² - duplex achter links 110m² - duplex achter rechts 110m² - garageruimte met 4 autostaanplaatsen ...m² - garagebox straatzijde ...m² - magazijn straatzijde ...m²
De bruto jaarlijkse huuropbrengst bedraagt € 44.400,-.
Alle keuringen van de elektrische installaties zijn conform en er werd geen asbest waargenomen. Alle appartementen hebben een gunstige EPC-score met label B waardoor er in de nabije toekomst geen extra investeringen moeten gedaan worden.
Constructief is het gebouw zéér solide en alle appartementen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens met toestellen en volledig ingerichte badkamers.
Zéér centrale ligging en makkelijk bereikbaar nabij oprit E-19 Antwerpen - Brussel. Rustig gelegen in het centrum met verschillende winkels, grootwarenhuis en het openbaar vervoer op wandelafstand.
Zorgeloos investeren in een opbrengsteigendom in perfecte staat !

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 950.000
Algemeen
Type
Kantoor
Referentie
SMMZ7W9QSP8B
Makelaar Code
3615473
EPC Waarde
148 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20191014-0002180435-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Nov 2023
€950.000 / Leximmo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com