Kaart

Velle 20A

9140 Temse Kantoor Te Koop
227.02 m² wonen
384.5 m² perceel
3 slaapkamers

Velle 20A - 9140 Temse - Op zoek naar een project dat garant staat voor luxueus, energiezuinig, duurzaam en comfortabel wonen in alle rust? Ontdek dan snel dit project van 7 nieuwbouwwoningen in Temse Velle.

Project Temse Velle is een uniek nieuwbouwproject, uitgevoerd in een moderne en tijdloze architectuur, opgetrokken volgens traditionele principes met duurzame materialen van uitstekende kwaliteit.
Dit project omvat 7 nieuwbouwwoningen, waarvan 2 half-open en 5 gesloten bebouwingen, met een gezamenlijke carport en fietsberging.

Hier wordt er ook ingezet op de meest geavanceerde energiezuinige technieken zoals vloerverwarming met geothermische warmtepomp, individuele zonnepanelen ( 12! per woning), ventiliatiesysteem D,...

Deze woning is een gesloten bebouwing (227.02 m²) en is als volgt ingedeeld:
Ruime inkomhal, gastentoilet, technische berging, leefruimte met een grote open leefkeuken (samen 49 m²) en aansluitend extra berging met aansluiting wasmachine en droogkast.

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers (16 m², 11m², 11m²), waarvan één met dressing, ruime badkamer (voorzien van inloopdouche, bad, dubbele lavabo) en apart toilet.
Verder is er een bureauhoek voorzien in de nachthal.

De riante zolderverdieping , 71.20 m², bereikbaar via vaste trap, zal casco worden afgeleverd. Deze ruimte kan indien gewenst nog worden afgewerkt tot 2 ruime slaapkamers.

De woning kan, naast de hoge afwerkingsgraad, dankzij de zeer ruime budgetten en keuzemogelijkheden volledig naar eigen smaak ingericht worden!
Iedere woning is voorzien van een diepe zonnige tuin, die ook volledig wordt aangelegd. Wenst u alsnog de omgeving te verkennen, dan zijn de omliggende bossen en ook het Provinciaal domein De Ster niet veraf!

Naast de woning zal er een gezamenlijke carport met overdekte fietsenstalling, voorzien van elektriciteit. Deze dient apart aangekocht te worden.

Kortom, met al deze elementen samen kan u genieten van een zeer hoge en duurzame woonkwaliteit, ideaal voor eigen bewoning of als investering. BTW aan 6% mogelijk!

Contacteer Axel Lenaerts Waasland voor meer info! VP € 490.000 excl btw, kosten en carport.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 490.000
Algemeen
Type
Kantoor
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
384.5 m2
Bewoonbare oppervlakte
227.02 m2
Referentie
4-CRZTXTQEAL
Makelaar Code
61407
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€490.000 / Axel Lenaerts
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com