Kaart

2970 's-gravenwezel Villa Te Koop
788 m² wonen
3857 m² perceel
€2.795.000
Lening simuleren

* * *

Deze prachtige villa in 's-Gravenwezel is een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar luxe en ruimte. Gelegen op een perceeloppervlakte van 3.857 vierkante meter, biedt deze open bebouwing meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin. De woning is gerenoveerd in 2021 en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 788 vierkante meter.

De villa beschikt over vijf slaapkamers. Alle kamers zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy. Daarnaast zijn er maar liefst vier badkamers, waaronder één en-suite. De badkamers zijn allemaal modern en stijlvol afgewerkt.

De woonkamer is een van de hoogtepunten van deze villa. Met grote ramen die uitkijken op de tuin, is het een lichte en aangename ruimte om te ontspannen. Er is ook een gezellige open haard, perfect voor koude winteravonden. De eetkamer is eveneens ruim en biedt plaats aan een groot gezelschap.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en heeft een gezellige ontbijtbar. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras, waar u kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht op de tuin. De tuin heeft een zuidoostelijke oriëntatie en is mooi aangelegd met volwassen bomen en struiken.

De villa heeft ook een garage met plaats voor drie auto's en nog eens drie extra parkeerplaatsen op het terrein. Er is ook een berging en een wasruimte, zodat u altijd alles netjes kunt opbergen.

Kortom, deze villa is een prachtige woning waar u in alle luxe kunt leven. Met vijf slaapkamers, vier badkamers, een grote woonkamer en een mooie tuin, biedt het alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven. Kom het zelf ontdekken en plan een bezoek aan deze schitterende villa in 's-Gravenwezel.

Opmerkingen: 2 elektrische laders van 22 kw zijn voorzien, domotica, uitgebreid alarmsysteem categorie 2, het zwembad met mozaïek heeft een professionele installatie, led-verlichting, bio sauna, hammam, infrarood, dubbel verwarmingssyteem, Daikin airconditioning, putboring, etc.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.795.000
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
3857 m2
Bewoonbare oppervlakte
788 m2
Referentie
WBAUN287XREL
Makelaar Code
10909548
EPC Waarde
130 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2499902
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
Neen
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€2.795.000 / Cum Laude
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com