Kaart

2930 Brasschaat Villa Te Koop
786 m² wonen
1924 m² perceel
€3.250.000
Lening simuleren

Op één van de beste locaties in Brasschaat staat deze riante Engelse Manor op een perceel van ca. 1.925m² met indrukwekkende en volwassen tuin, verwarmd zwembad, en met een hedendaags interieur in een klassieke bouwstijl.

Gelijkvloers (303 m²):
Royale inkomhal met unieke marmer tegel in groot formaat, prachtige traphal met marmeren trap en smeedijzeren balustrade met vide naar verdieping, lift met stopplaatsen op gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping, ruime ingemaakte vestiairekast, gastentoilet en toegang naar garage voor 2 wagens (met automatische poorten ), centrale eetkamer met donker gebeitste Hongaarse punt met grote openslaande smeedijzeren deuren naar het glazen overdekt terras in smeedwerk, prachtige woonkamer met grote op hout gestookte open haard en grote raampartijen, ruim huiskantoor met eigen ingang met toilet, ruime ingerichte leef keuken (51,7 m²) met ontbijthoek en open haard, aansluitend een aparte keukenberging, sauna en doucheruimte voor het zwembad, dienstinkom
Hoogte plafond kamers gelijkvloers 310 cm.

Indeling eerste verdieping: ruime overloop met eiken planken, lift en linnenkamer, supermooie ouderslaapkamer met erker, prachtige dressing met midden een ladenblok en rondom ingemaakte kasten op vast tapijt, zeer luxueuze badkamer volledig in Emperador marmer (dubbele wastafel met kastjes, apart toilet, groot ligbad en een dubbele inloopdouche. Tweede ruime slaapkamer (28,2 m²) met ingemaakte kasten en een tweede luxe marmeren (witte carrara) badkamer. Derde ruime slaapkamer (30 m²) met ingemaakte kasten, vierde ruime slaapkamer en een derde luxe marmeren (witte carrara) douchekamer, apart toilet, ruime wasplaats met ingemaakte kasten.
Hoogte plafond 280 cm
Indeling tweede verdieping: ruime extra leefruimte met home theater en prachtige ingemaakte kast, biljartkamer met fraaie bar, lift, fitnessruimte en technische ruimte en machinekamer voor de lift.
Opmerkingen: het volledige interieur is maatwerk van Obumex, mooie verlichting met lichtsturing door My Home van BTicino, Bang & Olufsen link systeem, vloerverwarming op het gelijkvloers, centraal stofzuigsysteem, uitgebreid alarmsysteem met contacten op alle ramen en beweging detectoren gecombineerd met bewegingssensoren met aansluitmodule voor meldkamer. Bewegingssensoren buitenzijde met halogeenstralers.
Tuin: volledig aangelegd met volwassen beplanting met sprinklerinstallatie, verlichting op oprit, paden en accentverlichting op bomen. Oprit in recuperatie grès kasseien en kiezel, en paden in Nederlandse kleiklinkers in dikformaat. Ruime terrassen op natuurstenen vloeren en Nederlandse kleiklinkers in dikformaat. Prachtige smeedijzeren tuinpoort met smeedijzeren pilasters, geautomatiseerd. Mooi zwembad met onderloopsysteem, volledige omheinde tuin met zwarte Bekaert draad, hoogte 180 cm.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.250.000
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
2009
Grond oppervlakte
1924 m2
Bewoonbare oppervlakte
786 m2
Referentie
TCXTO7IAWABU
Makelaar Code
10803415
EPC Waarde
192 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
EP06290
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
Neen
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Dec 2023
€3.250.000 / Cum Laude
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com