Home Te Koop Villa 2930 Brasschaat
Bisschoppenhoflei 16
Kaart

Bisschoppenhoflei 16

2930 Brasschaat Villa Te Koop
725 m² wonen
5899 m² perceel
4 slaapkamers
€2.750.000
Lening simuleren

* * *

Bisschoppenhoflei 16 - 2930 Brasschaat - Omschrijving Exclusief renovatieproject: Ruime villa met parktuin op een perceel van ca. 6.000 m² Deze verrassend ruime villa in Long Island stijl is gelegen op toplocatie; doch zeer gunstig voor diverse uitvalswegen. De villa werd anno 1989 gebouwd door Vlassak Verhulst en zal volledig gerenoveerd worden.

Indeling
U betreedt de villa middels de zeer ruime centrale inkomhal met vestiaire en gastentoilet alsook trap naar de verdieping. Middels dubbele deur toegang tot een ruim bureel met prachtig lichtinval en zicht in de tuin, eveneens aansluiting naar de leefruimte. De living is toegankelijk vanuit de inkomhal middels een dubbele deur, heeft meerdere openslaande deuren naar de tuin en terras alsook een erker welke een mooi lichtinval biedt. De woonkamer beschikt over een open haard. De living wordt verbonden met de leefkeuken via een familyroom of ontspanningsruimte. De ruime leefkeuken heeft een ontbijtkamer met openslaande deuren naar het terras en een ruime, volledig ingerichte keukenopstelling met diverse toestellen. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de ruime eetkamer welke eveneens middels een dubbele deur in verbinding staat met de inkomhal.
Een zeer praktische wasplaats of mudroom met aansluitende berging, bevindt zich tussen de garages en keuken. Deze bijkeuken heeft tevens een eigen inkomdeur.

Garage
De inpandige garage voorziet ruimte tot 4 (!) wagens. Drie afzonderlijke plaatsen steeds voorzien van een automatische poort en een vierde parking dankzij een hefbrug met mogelijkheid tot onderplaatsing. Tevens is er een toilet met lavabo. Bovengelegen zolder met bergruimte en CV-installatie.

Poolhouse
Het inpandige poolhouse biedt alle faciliteiten voor het zwembad en het buitenleven van een familiehuis. Kleedruimtes, sanitair etc. Tevens een zeer aangenaam overdekt terras met open haard en barbecue!

Verdieping
De ruime nachthal met vide geeft toegang tot de royale mastersuite bestaande uit een ruime dressingkamer met ingemaakte kasten (16 lopende meter!), royale slaapkamer met balkon alsook een privatieve badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele lavabo, bidet en toilet. Tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten en eigen badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet. Derde en vierde slaapkamer met een gedeelde badkamer voorzien van douche en dubbele lavabo. Apart nachttoilet.

Tweede verdieping/ zolder
Middels een vaste trap bereikt u een zolder over de gehele breedte van de villa (ca. 235 m² !) welke naar wens nog kan worden ingericht. Momenteel wordt deze verdieping als een bergzolder gebruikt.

Kelder
De villa is gedeeltelijk onderkelderd en voorzien van wijnkelder en verluchte ruimtes.

Bijzonderheden
Deze villa werd gebouwd in opdracht van de huidige eigenaars anno 1989 door villabouwer Vlassak Verhulst. Gezien de leeftijd en gekozen materialen dient men rekening te houden met een renovatie / upgrade van dit mooie eigendom. Deze renovatie werd reeds uitgewerkt in een gedetailleerde offerte welke is voorzien in huidige verkoopprijs.

De villa zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Voor deze renovatie werken wij samen met V-Flex uit Brasschaat.

Het perceel grond is ideaal gelegen aan het einde van een doodlopende straat (voor autoverkeer) met een gunstige zonoriëntatie. Winkelcentrum Patio Donk bevindt zich op enkele honderden meters; te voet en per fiets zijn alle scholen zeer goed bereikbaar. Een ideaal familiehuis in het begeerde Brasschaat – Vriesdonk !

Neem contact op met ons kantoor voor meer inlichtingen en details aangaande de renovatie !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.750.000
Kadastraal Inkomen
€ 7.887
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
5899 m2
Bewoonbare oppervlakte
725 m2
Referentie
VPIRSP-PEQEX
Makelaar Code
22/1955
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
1991777
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Vellen van boom; geseponeerd.
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Jul 2022
€2.750.000 / Rodenburgh
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com