Home Te Koop Villa 8340 Damme
Waterpolder 24
Kaart

Waterpolder 24

8340 Damme Villa Te Koop
7 slaapkamers
€1.695.000
Lening simuleren

* * *

Waterpolder 24 - 8340 Damme - Verscholen tussen de uitgestrekte velden van Damme, langs "de stinker en de blinker" wacht een buitengewone landelijke woning op zijn nieuwe eigenaar. Dit ruime landhuis bevindt zich op een unieke locatie, tussen Maldegem, Knokke en Brugge, waar landelijke sereniteit hand in hand gaat met uitstekende bereikbaarheid.
Gebouwd met vakmanschap en toewijding, straalt deze woning tijdloze elegantie uit, met een aandacht voor detail en nog steeds spreekt tot de verbeelding. Met een EPC label B is dit een thuis die zowel comfort als duurzaamheid omarmt.
Bij het betreden van het landhuis wordt u verwelkomd door een majestueuze blauwstenen vloer die de toon zet voor de rest van het huis. De ruime inkomhal leidt naar een gezellige voutekamer, een eetplaats met kachel, een leefruimte en een open keuken voorzien van een prachtig La CORNUE FORNUIS. Met hoogwaardige materialen zoals massief houten ramen en natuurlijke elementen zoals blauwsteen en massieve eik, authentieke gebinten, ademt elk detail van deze woning warmte en karakter uit.
De benedenverdieping wordt vervolmaakt met een bijkeuken, een wasplaats/technische ruimte, een stijlvol bureel en een handige garage, terwijl vanuit elke kamer een schilderachtig zicht op de weelderige tuin wordt geboden.
Op de bovenverdieping biedt deze woning ruimte in overvloed, met maar liefst 6 royale slaapkamers. De master bedroom pronkt met een mezzanine, terwijl vier slaapkamers elk verbonden zijn met een badkamer. Een dressing en ruime aparte badkamer met een ligbad op pootjes en een douche vervolledigt dit niveau, samen met een handige wasplaats.
Onder het dak zijn er 2 mooie bruikbare ruimtes, elk met eigen trap, die je naar wens kan invullen.
Buiten wacht een verwarmd bijgebouw, een ruimte die volledig naar eigen inzicht kan worden ingevuld, perfect voor het realiseren van dromen en plannen.
Met een enorme oppervlakte aan binnenruimte en een uitgestrekt terrein van +/-1,2 hectare, biedt deze landelijke woning een ongeëvenaarde kans om een leven van comfort en sereniteit te leiden, omringd door natuurlijke pracht en luxe.
G-score C, P-score D

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.695.000
Algemeen
Type
Villa
Referentie
5SLN3YL9S8UW
Makelaar Code
3709043
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€1.695.000 / Agence Coucke
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com