immo Kaart

, 9070 Heusden

Villa Te Koop in Heusden
392 m² wonen
2.937 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

RECENT VERKOCHT. Dit tijdloze landhuis is gelegen in de hoogresidentiële en bosrijke woonomgeving ‘De Bommels’ te Heusden, een van de meeste exclusieve woonlocaties in de ruime rand van Gent.

De grote villa in hedendaagse landelijke stijl, met een woonvolume van bijna 1000 m³, onderscheidt zich door het uitzonderlijke onderhoud door de jaren heen en de voortdurende smaakvolle ingrepen en optimalisaties naar wooncomfort toe.

Gebouwd op een royaal en heuvelachtig perceel van 30 are met oprijlaan, aangelegde tuin en terrassen in functie van een ideale oriëntatie en privacy, bevat het huis duurzame en kwalitatieve materialen zoals natuursteen vloeren en parketten en deuren in massieve eik.

De woning, een ontwerp van architect De Carne, omvat op het gelijkvloers een karaktervolle inkomhal met gastentoilet, een bijzonder sfeervol salon met open haard en kasteelschouw, een orangerie met grote en zonnige eetkamer (afsluitbaar met verzonken schuifdeur) met enorme lichtinval en raampartijen naar de tuin en de terrassen, een recente en volledig uitgeruste Bulthaup leefkeuken met eiland, Miele toestellen en blad in natuursteen, een grote dubbele garage (6,5 x 5,7 m), een ingerichte wasplaats en een tuinberging. Ondergronds is er nog een handige droge kelder geschikt voor wijn en voorraad.

Op de verdieping zijn de vier grote slaapkamers en de twee ingerichte badkamers (ligbad met twee douches) bereikbaar via de brede overloop, die een vide vormt met de inkomhal. Tevens op de verdieping bevinden er zich inbouwkasten en nog twee extra toiletten. Een vaste trap leidt naar de zolderruimte, uitermate geschikt voor heel wat opbergruimte.

Een opsomming van enkele van de vele bijzonderheden: geautomatiseerd hekken met videosysteem, Buderus verwarmingsketel op aardgas, tuinverlichting, deels overdekte terrassen met buitenhaard, geboorde waterput, hoogrendementsbeglazing/veiligheidsglas in de meeste ramen, anti-inbraakinstallatie met branddetectie, spouwisolatie, regenput, vergunde uitbreiding woning in 2004, enz.

Een exclusieve woning op een exclusieve locatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
2.937 m2
Bewoonbare oppervlakte
392 m2
Referentie
1FLX0FUEL0VB
Makelaar Code
2677461
EPC Waarde
291 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonparken
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com