Home Te Koop Villa 2950 Kapellen
Jagersdreef 13



immo Kaart

Jagersdreef 13, 2950 Kapellen

Villa Te Koop in Kapellen
778 m² wonen
10213 m² perceel
6 slaapkamers
€2.950.000
Lening simuleren

Jagersdreef 13 - 2950 Kapellen - Omschrijving Statig landhuis met aangelegde parktuin van ca 1 Ha, zwembad en tennisterrein
Dit royale landhuis is gelegen op een ruim perceel van ruim 1 Ha met alle rust en privacy. De aangelegde parktuin biedt u een tennisterrein, ruime terrassen, verwarmd buitenzwembad etc.
Een uniek eigendom met vele mogelijkheden!

Indeling
U betreedt de villa middels de dubbele voordeur naar een prachtige inkomhal met vide, gastentoilet met handenwasser en vestiaireruimte. Toegang naar de leefruimte alsook een doorgang naar de eetkamer. De ruime eetkamer heeft een ronde raampartij aan de voorzijde van de villa. Mede dankzij deze vorm is de eetkamer een zeer sfeervolle ruimte waar u een prachtig diner kunt organiseren. Via de tweede gang bereikt u vanuit de eetkamer ondermeer de leefkeuken , bar alsook de familyroom en zij-inkom.
De living bestaat uit een ruime woonkamer met gigantische open haard en vide naar de nachthal. Dankzij deze indrukwekkende plafondhoogte beschikt deze leefruimte ook over zeer hoge raampartijen met prachtig lichtinval en schitterend zicht op de tuin. Een tweede gedeelte van de living is de televisiekamer met eveneens een open haard. Aansluitend toegang tot een mooi ingericht kantoor.
De royale leefkeuken is mogelijk de belangrijkste ruimte van deze villa. Centraal gelegen in de woning en bereikbaar zowel vanuit de living alsook via de gang naar de eetkamer. Deze royale leefkeuken met open haard werd ingericht met een prachtige maatwerk keuken in eik en is voorzien van alle toestellen waaronder een prachtig fornuis. Vanuit de keuken ook toegang tot de tuin en het aangrenzende overdekte terras.
Voorts nog een tweede kantoor of familyroom met aparte inkom, een bar of aperitiefruimte, zij-inkom met mudroom alsook een aparte wellness met kleedruimtes, sanitaire voorzieningen en een sauna, dit alles grenzend aan het terras bij het zwembad.

Eerste verdieping
Bereikbaar middels twee trappen alsook een lift heeft deze villa een zeer ruime eerste verdieping met drie gedeeltes; twee kinder-afdelingen met steeds twee slaapkamers welke een badkamer delen, een polyvalente kamer ( vijfde slaapkamer of hobbyruimte) en een zeer royale mastersuite bestaande uit een ruime slaapkamer, volledig ingerichte dressingkamer en een luxe afgewerkte badkamer. De separate waskamer is ingericht met kasten en aansluitingen voor de toestellen.

Tweede verdieping
Middels de lift bereikt u de polyvalente zolder. Deze zeer grote ruimte biedt u alle mogelijkheden voor het realiseren van bijkomende slaapkamers, kantoor aan huis, fitness, alle mogelijkheden dus!

Kelder
Vanuit de keuken bereikt u de kelder alwaar u eerst de wijnkelder met degustatieruimte betreedt om vervolgens nog verschillende bergruimtes en technische ruimtes te kunnen bereiken.

Garages
De villa beschikt momenteel niet over een garage, echter is er de mogelijkheid tot bouwen van een vrijstaand garagegebouw of carport. Tevens is er een nog een oude conciërgewoonst welke kan worden veranderd naar – of vervangen door een garagegebouw.

Tuin en buitenruimtes
De aangelegde parktuin is volledig omheind en voorzien van een aparte inrijpoort en uitgang. De tuin is voorzien van tuinverlichting alsook een beregeningsinstallatie. Tennisterrein op gravelbodem, ruim verwarmd zwembad met automatisch roldek, bijgebouw of tuinberging.

Bijzonderheden
Deze zeer ruime villa werd gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen en voorzien van moderne luxe en comfort. De woning beschikt over een uitgebreid alarmsysteem, domotica, etc.

Meer inlichtingen via ons kantoor

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.950.000
Kadastraal Inkomen
€ 76
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
2006
Grond oppervlakte
10213 m2
Bewoonbare oppervlakte
778 m2
Referentie
7552020210730110015
Makelaar Code
20/1841
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
1712212
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
WoonparkDeels in Woonpark, deels in Parkgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
30 Jul 2021
€2.950.000 / Rodenburgh
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com