immo Kaart

Manillestraat 7, 9690 Kluisbergen

Villa Te Koop in Kluisbergen
311 m² wonen
1717 m² perceel
4 slaapkamers

Manillestraat 7 - 9690 Kluisbergen - Op zoek naar ruimte en rust? Ontdek Villa Manille

Ligging
Op een zeer rustige ligging in Kluisbergen vinden we deze unieke eigendom terug. Deze woning is de definitie van rust en natuur. Een villa met een mooie en kwalitatieve afwerkingsgraad en dit op een AAA-locatie met prachtig zicht aan de voorzijde op Kluisbos en aan de achterzijde op weilanden. Op een perceel van 1717 m² geniet je van vrijheid op jouw eigen terrein. De vele, grote raampartijen zorgen voor een maximaal uitzicht op de omgeving. Landelijk en rustig gelegen maar toch op slechts 1 km van het centrum van Kluisbergen. Uitstekende locatieFietsen langs de Schelde of wandelen in Kluisbos? Gezellig bijpraten op een terrasje of genieten van de rust in je villa? In Villa Manille hoef je niet te kiezen. Omringd door ruimte en groen woon je in een buurt die bruist van mogelijkheden. In het hart van de Vlaamse ArdennenKluisbergen klinkt bij velen gekend in de oren door Kluisbos midden in het heuvelachtige landschap van de Vlaamse Ardennen. Daar ligt Villa Manille. Enorm rustig gelegen met aan de voorzijde van de woning een prachtig zicht richting het bos en aan de achterzijde een weids zicht over de landerijen. Een buurt in volle bloeiNaast rust is Kluisbergen ook enorm gegeerd door de strategische ligging vlak bij de E17 en de Schelde. Hierdoor vestigen heel wat bedrijven zich in het nieuwe bedrijventerrein Careel. Dit bevordert enorm de levendige gemeente. Alles vlakbij


750m naar industrieterrein Kluisbergen
1 km centrum Kluisbergen
1,5 km Kluisbos
2 km Berchem
13 km van E17
20 km Kortrijk


Indeling
De instapklare villa werd tot in de puntjes afgewerkt in 2022, met kwalitatieve materialen en terugkerende houten en zwarte accenten die zorgen voor eenheid. De villa in U-vorm is volledig geschilderd en heeft een zeer ruime bewoonbare oppervlakte van > 300 m².

Gelijkvloers
Bij het betreden van de woning komt men terecht in de impressionante inkomhal met Z-trap. Het gelijkvloers beschikt over een aparte bureauruimte met uitzicht op de patio, gastentoilet, aparte wasplaats, ruime garage en aparte berging naast de keuken. Daarnaast is er een zeer ruime, lichtrijke leefruimte met parket en een open keuken die toegang biedt tot zowel de binnentuin als het terras en de tuin. De luxueuze keuken is hyper-geïnstalleerd met voldoende kastruimte.

Verdieping
De eerste verdieping telt 4 ruime slaapkamers telkens voorzien van een eigen badkamer met toilet. De master bedroom is het pareltje van de woning. Ze werd afgewerkt met vissengraatparket en authentieke balken, met een aparte luxueuze badkamer met losstaand bad en regendouche, en een aparte dressingruimte, en zonnig privéterras.Zolderruimte aanwezig.

Tuin
Het prachtig aangelegde houten terras aan de keuken en de grote tuin met zicht op de velden, de zonnige patio met olijfbomen en aan de voorzijde het weidse zicht naar Kluisbos doen je wegdromen alsof je elke dag op vakantie bent. Deze eigendom is een once in a lifetime opportunity.

Bijkomende troeven
Energiezuinige woning die reeds voldoet aan de energienorm van 2050 met een A-label. Voorzien van vloerverwarming (gelijkvloers), ventilatie D-systeem, zonnepanelen (5000 kwh) en de elektriciteit is conform.Verkoop onder registratierechten!

Wil je graag deze prachtige villa bezoeken?
Bel Sarah op het nummer 0492 72 50 50of mail naar sarah@maesconceptimmo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 765.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.380
Algemeen
Type
Villa
Grond oppervlakte
1717 m2
Bewoonbare oppervlakte
311 m2
Referentie
4FGK28ZMQN9T
Makelaar Code
Manillestraat 7 9690 Kluisberg
EPC Waarde
87 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
03 Oct 2023
€765.000 / Maes concept immo
28 Mar 2023
€795.000 / Maes concept immo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com