immo Kaart

Ieperweg 78, 8210 Loppem

Villa Te Koop in Loppem
204 m² wonen
4 slaapkamers

Ieperweg 78 - 8210 Loppem - Solide alleenstaande woning, gebouwd met vakmanschap en gelegen nabij het kasteel van Loppem. Met een mooie bewoonbare oppervlakte (204m2 volgens het EPC) en 4 slaapkamers, biedt deze woning een ruime en comfortabele leefomgeving voor jou en je gezin.
Binnen worden gasten verwelkomd in een lichte inkomhal met ruim gastentoilet. De leefruimte, voorzien van grote raampartijen en een gezellige inbouwkachel, staat in verbinding met de eetplaats, die op zijn beurt toegang biedt tot de veranda. De keuken heeft directe toegang tot de eetplaats en de garage. Naast de garage vind je een bergruimte en extra opslagruimte. onder de trap is er een kleine kelder.
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, waaronder twee met handige ingemaakte kasten boven de garage, een ruime slaapkamer aan de achterzijde en een zeer royale kamer boven de leefruimte, compleet met een lavabo. Een aparte badkamer met douche, lavabo en toilet biedt comfort en functionaliteit voor het hele gezin.
De zolder, bereikbaar via een valluik, staat klaar om te dienen als een ruime bergzolder, waardoor je extra opslagruimte hebt voor al je spullen.
In de volwassen aangelegde tuin is er een extra berging voor bvb houtopslag alsook een tuinhuis.
Hoewel dit huis altijd goed onderhouden is, verdient het vermelding dat het niet meer voldoet aan de huidige standaarden en voorkeuren. De overstap van mazout naar aardgas voor verwarming werd reeds voorzien, maar met een solide basis en een beetje creativiteit kun je deze woning omtoveren tot jouw droomhuis, waar je vele gelukkige jaren kunt doorbrengen te midden van de schoonheid van Loppem.
Bel ons voor een bezoek op 050342978
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
G-score A, P-score A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Villa
Bewoonbare oppervlakte
204 m2
Referentie
QHCPYPWXLJ3F
Makelaar Code
3727915
EPC Waarde
469 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
04 May 2024
€345.000 / Agence Coucke
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com