immo Kaart

, 2360 Oud-Turnhout

Villa Te Koop in Oud-Turnhout
560 m² wonen
7699 m² perceel
5 slaapkamers
€3.250.000
Lening simuleren

Omschrijving Dit bijzondere eigendom is gelegen op een rustige en residentiële locatie te Oud-Turnhout. Het domein bestaat uit een imposante hoofdvilla met aangelegde tuin, een volwaardige tweede villa thans in gebruik als guesthouse en een aanpalende garage. Tevens omvat het eigendom nog een tweetal bouwgronden.

Hoofdvilla (woonoppervlakte ca. 560 m²) EPC Label B - 172 kWh
Riante inkomhal met aansluitend vestiaire ruimte en gastentoilet en toegang tot de wijnkelder. De zeer royale leefruimte bestaat uit verschillende gedeelten welke toch steeds in contact staan en een gezellig geheel vormen en ook een prachtig zicht genieten over de tuin. Het bureel is gelegen aan de westzijde van de villa en bereikt u vanuit de lichte living met authentieke open haard. Vanuit de living ook toegang tot de dining of eetkamer van waaruit u ook de leefkeuken kunt bereiken. Deze maatwerk keuken is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort en beschikt tevens over een gezellige ontbijtkamer. Vanuit de keuken ook toegang tot de bijkeuken en zij-inkom. Tevens toegang tot de inpandige garage.

Verdieping
De ruime nachthal met lounge geeft toegang tot een zeer royale mastersuite welke ruimte biedt aan een dressingkamer met ingemaakte kasten, een luxe badkamer en een ruime slaapkamer. Nog twee volwaardige slaapkamers, een tweede badkamer alsook een tweetal bijkomende kamers momenteel in gebruik als familyroom en fitness, maar ook te gebruiken als bijkomende slaapkamers of bureel en hobbykamer.

2e Verdieping
Middels een vaste trap bereikt u de volledig ingerichte tweede verdieping met bergplaats en polyvalente ruimte.

Guesthouse of tweede villa (woonoppervlakte ca. 191 m²) EPC Label C - 222 kWh
Een tweede volwaardige villa is heden in gebruik als guesthouse en kan worden aangewend als dienstwoning of kantoor aan huis.
Gelijkvloers biedt deze woning een ruime leefruimte met aansluitende eetkamer en half-open keuken. Aparte bijkeuken alsook een aparte inkomhal met trap naar verdieping en gastentoilet. Tevens inpandige garage.
De verdieping biedt een tweetal slaapkamers en een volwaardige badkamer.
Aanpalend aan deze tweede villa is een bijgebouw in Engelse Heritage stijl gerealiseerd welke ruimte biedt aan drie auto's.

Meerdere garages
Beide villa's beschikken over inpandige garages en het eerder genoemde eiken gebouw biedt ruimte aan nog eens drie auto's. Hiermee is dit eigendom zeer geschikt voor de autoliefhebber of verzamelaar met inpandige garages voor vijf auto's.

Tuin en buitenruimtes
Deze beide villa's genieten van een prachtig aangelegde parktuin met vijver welke een ideale zonligging geniet. Volop privacy en rust in een groene oase! De tuin is omheind, er is een automatische poort, beregeningsinstallatie, zeer uitgebreide tuinverlichting etcetera.
Meerdere prachtig aangelegde terrassen waaronder ook een overdekt terras.

Bijzonderheden
Dit exclusieve eigendom biedt u alle luxe, rust en privacy. De aanwezigheid van twee woningen, een royale tuin en meerdere garages biedt enorm veel mogelijkheden. Tijdens de bouw van deze villa werden enkel de beste materialen en technieken toegepast. De hoofdvilla werd uitgerust met domotica. De staat van onderhoud is zeer goed; een instapklare villa!
Het eigendom is gelegen op vier (!) percelen, voor beide villa's een eigen perceel alsook nog twee bouwkavels waarop de tuin en vijver werden aangelegd. De onderliggende waarde van dit eigendom is hiermee versterkt!

Oppervlaktes en technische details
Vermelde oppervlaktes zijn indicatief. Perceeloppervlaktes worden getoetst aan de kadastrale gegevens. De woonoppervlakte wordt doorgaans getoetst aan de opmetingen vanuit het EPC. Op vraag bezorgen wij u meer gegevens hieromtrent.
Een volledig energieprestatiecertificaat kan u op aanvraag worden bezorgd.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.250.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.637
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
7699 m2
Bewoonbare oppervlakte
560 m2
Referentie
G2YIHEG5J6PP
Makelaar Code
22/1936
EPC Waarde
172 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2567811
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2022
€3.250.000 / Rodenburgh
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com