immo Kaart

Leemputten 20, 2310 Rijkevorsel

Villa Te Koop in Rijkevorsel
512 m² wonen
3228 m² perceel
5 slaapkamers
€1.495.000
Lening simuleren

Leemputten 20 - 2310 Rijkevorsel - Omschrijving Royale villa in landelijke stijl nabij het centrum van Hoogstraten
Op de grens van Rijkevorsel en Hoogstraten staat deze ruime villa welke u vele mogelijkheden biedt zoals werken vanuit huis of een inwonende ouder.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal en aansluitend de gang welke toegang geeft tot het gastentoilet, de keuken en het bureel aan de voorzijde van de woning. Middels een dubbele deur (stalen deuren met glas) betreedt u de zeer ruime woonkamer (ca. 81 m²) met ramen naar tuin en terras. Deze leefruimte heeft een prachtige massief houten vloer, een grote antieke schouw met houtkachel en hoge plafonds. Vanuit de leefruimte toegang tot de woonkeuken met ontbijthoek. De keuken is uitgerust met een maatwerk keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de dienstgang met koele berging, tweede toilet en een ruime waskamer. Deze dienstgang geeft ook toegang tot de garages vooraan en de hobbyruimte of praktijkruimte achteraan. De juist genoemde hobbyruimte/ praktijkruimte beschikt over een oppervlakte van 50 m² met deels vide, grote raampartij en een houtkachel. Deze ruimte is ideaal voor vrij beroep of kantoor aan huis en kan middels een trap naadloos aansluiten met de bovengelegen fitnesskamer zodat een praktijkruimte van zowat 100 m² gerealiseerd kan worden. Zelfs bestaat de mogelijkheid om deze fitness/ hobbyruimte op haar beurt nog te vergroten met de vijfde slaapkamer en badkamer alsook de zolder op de eerste verdieping van 35 m².

Garage
Een zeer ruime inpandige garage biedt gemakkelijk ruimte aan drie wagens, en is voorzien van ruime opbergkasten.

Kelder
Vanuit de inkomhal is een fraai afgewerkte wijnkelder bereikbaar.

Verdieping 1
De royale trap brengt u naar de nachthal met overloop met toegang tot de mastersuite bestaande uit een ruime slaapkamer, aparte dressingkamer, apart toilet en ruime badkamer. Nog drie slaapkamers, een tweede badkamer, een vijfde slaapkamer met eigen badkamer, een aparte linnenkamer alsook een zolderruimte van ca. 35 m².

Verdieping 2
Ruime zolder welke nu dienst doet als opbergruimte.

Tuin en buitenruimtes
De villa is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met vijver en meerdere terrassen waaronder een overdekt terras bij de keuken. Zowel aan de voorzijde van het eigendom als binnen de omheining zijn parkeerplaatsen voorzien. Achteraan het terrein bevindt zich een tuinberging van ca. 50 m². De tuin is volledig omheind, voorzien van verlichting en recent vernieuwde automatische beregening. Water komt van een eigen waterput welke zuiver drinkbaar water biedt.

Bijzonderheden
Deze unieke villa werd gebouwd met zeer duurzame materialen en veel oog voor detail. Massief eiken deuren, eiken parket vloeren (Brabo), Bourgondische natuursteen, oude kerkvloeren, antieke haardschouw etc. Op technisch vlak beschikt het huis over een uitgebreid alarmsysteem (2022), recent vernieuwde domotica, CV op aardgas (2022). Het eigendom verkeert in een zeer goed staat van onderhoud.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.495.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.771
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
3228 m2
Bewoonbare oppervlakte
512 m2
Referentie
3HXRNNSVRZ7Y
Makelaar Code
22/1966
EPC Waarde
157 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2672634
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Nov 2022
€1.495.000 / Rodenburgh
20 Sep 2022
€1.575.000 / Rodenburgh
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com