immo Kaart

James Ensorlaan 19, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Villa Te Koop in Sint-Denijs-Westrem
290 m² wonen
906 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

James Ensorlaan 19 - 9051 Sint-Denijs-Westrem - RECENT VERKOCHT. Deze ruime landelijke villa met zonnige tuin en uiterst aantrekkelijk en sfeervol interieur, is volstrekt residentieel gelegen te Sint-Denijs-Westrem in een verkeersarme en groene woonomgeving, op slechts een paar honderd meter van het Parkbos.

In 2014 heeft de villa een omvangrijke update ondergaan en werd het keukenvolume uitgebreid door een strakke eigentijdse uitbouw met grote raampartijen, die naadloos aansluit bij de originele stijlelementen.

De centrale inkomhal met vestiaire en toilet geeft toegang tot de cosy woonkamer met open haard en vele ramen. De afsluitbare dining room verbindt de woonkamer met de exclusieve keuken met groot eet- en kookeiland dat smaakvol afgewerkt werd met natuursteen. Deze wel heel behaaglijke keuken werd voorzien van een ontbijtnis en uitsluitend premium inbouwtoestellen (o.a. 90cm brede koelkast, inductie kookplaat, extra brede oven, wijnkoelkast, enz.). Het enorme Zuidwest-gerichte terras met gevelverlichting is bereikbaar via zowel de keuken als de woonkamer.

Op weg naar de garage, die vooral dienst doet als fietsenstalling en extra opslagruimte, is er een wasberging met kastenwand en de toegang tot de compleet ingerichte droge wijnkelder.

Verder biedt het gelijkvloers een grote ingerichte bureauruimte met luxueuze Italiaanse Mutina tegelvoer en ingebouwde kastenwand in warm massief hout, perfect bruikbaar voor professioneel thuiswerk. De kid's room kent eindeloze bestemmingen: tweede zitkamer, tv-kamer, bibliotheek, speelkamer, ...

Op de verdieping zijn er vier grote slaapkamers, waarvan twee met ingebouwde dressingwand, alle bereikbaar via de grote nachthal. Ook de twee badkamers werden in 2014 volledig vernieuwd: de ene badkamer met inloop regendouche en extra groot ligbad en de andere met extra douche en toilet. Een derde toilet bevindt zich op de overloop. Op de zolder is er bergruimte in overvloed.

Overigens nog deze kenmerken: verzonken inbouwverlichting, lichtsensoren, app-videofonie, cv met dubbel circuit, XL waterverwarmer, anti-inbraakinstallatie, UTP-netwerkbekabeling, conforme elektrische installatie, enz.

Het huis voorziet in alle behoeften naar binnen- en buitenruimte, afwerking, locatie en bereikbaarheid toe. Gegeerd en schaars.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
906 m2
Bewoonbare oppervlakte
290 m2
Referentie
6NN78YR8HR22
Makelaar Code
2677523
EPC Waarde
215 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com