Home Te Koop Villa 8750 Zwevezele
Bouwgrond villabouw



immo Kaart

Bouwgrond villabouw , 8750 Zwevezele

Villa Te Koop in Zwevezele
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bouwgrond villabouw - 8750 Zwevezele - In Zwevezele realiseert Dumobil een landelijke alleenstaande villa met zadeldak gelegen op een perceel van 828 m². Hier geniet je van een charmante nieuwbouw uitgerust met de nieuwste technieken en omringd door een ruime tuin.
Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van ± 104 m² incl. een inpandige garage. Je stapt binnen in een ontvangstruimte met vestiaire. Via de glazen deur met stalen frame betreed je de grote open leefruimte badend in natuurlijk licht dankzij de royale raampartijen. Maar ook vanuit de aangrenzende open keuken en leeshoek geniet je van het open zicht op de tuin. Verder is er een aparte wasruimte en gastentoilet voorzien.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 zeer ruime slaapkamer met dressing. Hieraan grenzend ligt de luxueuze badkamer met inloopdouche en bad. Naast de nachthal is er nog een tweede kleine badkamer voorzien en via de vaste trap bereik je de zolderverdieping.
Interesse in deze landelijke nieuwbouwvilla op een ruim perceel? Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs voor een bezoek ter plaatse.
Bekijk gerust ook de informatie i.v.m. de nieuwbouw projectwoningen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Villa
Referentie
0105520210213140357
Makelaar Code
zwevezele-bouwgrond-villabouw
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com