immo Kaart

Kapellestraat 36, 2630 Aartselaar

Appartement Verhuurd in Aartselaar
162 m² wonen
3 slaapkamers
€1.175

Kapellestraat 36 - 2630 Aartselaar - Modern 3 slaapkamer appartement met een ruim terras ( zuidwest georiënteerd)Het dakappartement is voorzien van privatieve zonnepanelen. Op de -1 die bereikbaar is met de lift bevindt zich de auto staanplaats en de garagebox ( verplicht mee te huren aan € 125 per maand)Dit appartement is gelegen in de winkelstraat van Aartselaar. Hierdoor zijn alle buurtwinkels, openbaar vervoer, cafés op wandelafstand.
Dit appartement heeft de volgende indeling:Inkomhal:Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping met lift. De inkom is voorzien van een gepantserde deur en videofoon. Leefruimte, terras & keuken:
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de aangename leefruimte voorzien van airco die toegang geeft tot het prachtig terras ( ca. 40 m²) zuidwest georiënteerd. Dit terras biedt u voldoende privacy. De half open keuken heeft alle comfort en geeft toegang tot de gesloten berging. Badkamer & slaapkamers:De twee slaapkamers aan de voorzijde hebben een oppervlakte van 16 en 12m². De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en er is airco aanwezig. De badkamer beschikt over een lavabomeubel, bad en aansluiting voor wasmachine en droogkast.Er is ook nog een apart toilet aanwezig. Zolder:Die bereikbaar is via een vaste trap biedt mogelijkheid om een extra slaapkamer of bureau kamer van te maken. Lift Aanwezig Huurprijs & kosten:
Huur: 1.175 euro/mnd + € 125 garagebox + kosten 100 euro/mnd
Waarborg;3 maanden huishuur: € 4.200 Extra troeven: Kwalitatieve afwerkingAirco aanwezig in de slaapkamer en in de living Rolluiken aanwezigPrivatieve zonnepanelen.Zeer vlotte bereikbaarheidPrachtig terras (zuid- west georiënteerd)Lift aanwezig Binnen staanplaats en garagebox. ( verplicht mee te huren aan € 125 per maand)
Mis deze unieke kans niet!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.175
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
162 m2
Referentie
22PVQOPUBYI-
EPC Waarde
142 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
09 Jan 2024
€1.175 / Coprimmo

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com