immo Kaart

Verbondstraat 9, 2000 Antwerpen

Appartement Verhuurd in Antwerpen
47 m² wonen
1 slaapkamers
€750

Verbondstraat 9 - 2000 Antwerpen - Op het einde van de Verbondstraat, pal op het hippe Antwerpen Zuid, vind je dit frisse appartementje op de derde verdieping. Instapklaar, lekker licht en compact, maar toch verrassend ruim!
Via de gemeenschappelijke inkomhal kom je het gebouw binnen en neem je de trap naar boven. Je stapt jouw stekje binnen in de aparte hal, van waaruit de je gezellige leefruimte met open keuken binnenwandelt. De verzorgde laminaatvloer die je hier ziet, loopt door over het heel appartement, wat voor een extra ruimtegevoel zorgt. Dankzij de drie ramen valt het daglicht hier royaal binnen. Je hebt hier tevens voldoende plaats om een tof salon te installeren.
Instapklaar & gezellig De aanpalende open keuken op een onderhoudsvriendelijke tegelvloer is volledig geïnstalleerd. Je hebt hier een gasvuur, dampkap, spoelbak, koelkast, combi-oven en heel wat kastruimte. De eettafel blijft staan, als instant ontbijtplek met enkele krukjes eronder, bijvoorbeeld. Maar evengoed installeer je hier een grotere tafel die deels tot in de leefruimte gaat, zodat je keuken en living subtiel met mekaar verbindt.
Naast de keuken heb je betegelde badkamer, met z’n douche, toilet, lavabo met meubel, spiegelkast en een handdoekendroger. Je hebt hier ook automatische verluchting. Achteraan, aan de rustige achterzijde, bevindt zich de aparte slaapkamer: een lichte, gezellige ruimte met plaats voor een dubbel bed en een kast of kledingrek.
Wasjes kan je doen in de aparte, betegelde ruimte, waar je ook meteen een aansluiting hebt voor was- en droogmachine.
Hotspot op het Zuid Je woont hier in de Verbondstraat, op een absolute hotspot op Antwerpen Zuid. Voor de gezellige Marnixplaats hoef je maar tot op het einde van je straat te wandelen en naast allerlei toffe resto’s en bars, heb je hier ook supermarkten, apothekers en andere winkels in de buurt. Van hieruit ben je zo de Ring op, richting E19 of A12, met heel wat openbaar vervoer én Velo-stations op wandelafstand.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1965
Bewoonbare oppervlakte
47 m2
Referentie
RLL6EYAE47IC
Makelaar Code
12529
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20150608-0001766708-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€750 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com