immo Kaart

Kapelstraat 2-bus-2-3, 2387 Baarle-Hertog

Appartement Verhuurd in Baarle-Hertog
2 slaapkamers
€975

Kapelstraat 2-bus-2-3 - 2387 Baarle-Hertog - Prachtige penthouse gelegen op de tweede verdieping en derde verdieping van het complex “Kapelhof” te Baarle-Hertog. Het duplexappartement van ca. 145 m² beschikt over een loggia van ca. 6 m² aan de voorzijde en een parkeerplaats en bergruimte op de begane grond. Door de centrale ligging in het dorp bevinden alle voorzieningen zich op wandelafstand van het complex.
Indeling
Het appartement bestaat globaal uit entree, apart toilet, woonkamer met open keuken, technische ruimte, 2 bergruimtes/dressings, 2 slaapkamers en 2 badkamers.
De inkomhal van het appartement is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot het apart toilet, de technische ruimte, de eerste slaapkamer, de woonkamer met open keuken.
Het volledig betegelde toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.
De inpandige berging is afgewerkt met een tegelvloer en is voorzien van de opstelling van de cv-ketel, de groepenkast, de omvormer van de zonnepanelen, de mechanishe ventilatie-unit en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.
De ruime woonkamer met open keuken is voorzien van een pvc vloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond en beschikt over de intercom met videofoon en de thermostaat. Via dubbel openslaande deuren is de loggia van ca. 6m² aan de straatzijde van het appartement toegankelijk. Verder is er een provisiekast voorzien. De keuken is voorzien van een fraai keukenblok in wandopstelling met composiet werkblad en de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, ingebouwde koelkast, combi-oven en een rvs-spoelbak.
De eerste slaapkamer is gelegen op de benedenverdieping en heeft een oppervlakte van ca. 18 m². Deze, met pvc-vloer afgewerkte, slaapkamer beschikt over een eigen badkamer.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad met handdouche, een badkamermeubel met dubbele vaste wastafel, spiegel en verlichting en een designradiator.
Middels een vaste houten trap, is de verdieping van het appartement te bereiken. Hier bevinden zich een tweede badkamer, twee bergruimtes die eventueel kunnen worden aangewend als dressing en de tweede slaapkamer.
De slaapkamer beschikt over een pvc vloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. Verder is de slaapkamer voorzien van twee Velux-dakramen, tv- en internetaansluiting en bergruimten achter de knieschotten.
De tweede badkamer is eveneens van alle luxe voorzien en beschikt over een ligbad, een douchecabine, een toilet en een badkamermeubel met vaste wastafel.
Verder bevinden zich op de verdieping nog twee bergruimten.
Op de begane grond beschikt het appartement nog over een eigen parkeerplaats en een afgesloten berging.
Algemeen
– Bouwjaar: 2019
– Gebouw is voorzien van een lift.
– Servicekosten: €50 per maand
– Appartement is voorzien van vloerverwarming.
– Diverse zonnepanelen voorzien per appartement.
– Huurperiode minimaal 1 jaar.
– Huurwaarborg 3 maanden huur.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– EPC-score: 64,67 kWh/m²

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5840920220107145645
Makelaar Code
RH-3744294-property
Prijs Geschiedenis
07 Jan 2022
€975 / VR Makelaars

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Kapelstraat 2-bus-2-3, 2387 Baarle-Hertog.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com