Home Verhuurd Appartement 2387 Baarle-Hertog
Uitbreidingsstraat 2-bus-4



immo Kaart

Uitbreidingsstraat 2-bus-4, 2387 Baarle-Hertog

Appartement Verhuurd in Baarle-Hertog
2 slaapkamers
€700

Uitbreidingsstraat 2-bus-4 - 2387 Baarle-Hertog - Royaal 3-kamerappartement van circa 100 m² met een balkon en een royaal dakterras gelegen op de bovenste verdieping van een kleinschalig complex. Het appartement beschikt verder over een berging in de kelder van het complex.
Begane grond: Centrale entree met belbord (videofoonsysteem), brievenbussen, de meterkast, traphal en de lift.
Indeling
Vanuit de entree/hal zijn bijna alle overige ruimtes van het appartement bereikbaar. De hal is voorzien van een plavuizen vloer, met granol afgewerkte wanden en een spuitwerk plafond. De entree is verder voorzien van de intercom met videofoonsysteem en luik naar de bergzolder.
De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een fonteintje.
De royale woonkamer is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte, heeft een oppervlakte van circa 35 m² en is voorzien van een grenen houten vloer, met stucwerk en glasvezelbehang afgewerkte wanden en een spuitwerk plafond. De woonkamer beschikt verder over de thermostaat en vanuit het eetgedeelte is middels een schuifpui het balkon (circa 6 m²) aan de zuidzijde bereikbaar. Tevens is vanuit de woonkamer de open keuken toegankelijk die voorzien is van een keukenblok (lichte kleurstelling) in hoekopstelling met onder- en bovenkastjes en de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, aansluiting vaatwasser en 1 1/2 spoelbak.
De bijkeuken is voorzien van een plavuizen vloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond en biedt toegang tot het aan de achterzijde gelegen zonnige dakterras van circa 27 m². De bijkeuken is verder voorzien van de groepenkast (10 groepen en een aardlekschakelaar).
De twee slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 14 m² en 18 m² en zijn beiden voorzien van een grenen houten vloer, met spuitwerk afgewerkte wanden en plafond. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement gelegen is verder voorzien van een bergkast met de opstelling van de cv-combiketel.
De geheel betegelde badkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, vaste wastafel met spiegel en planchet, aansluitingen van de wasapparatuur, elektra en een radiator.
Algemeen:
– Oppervlakte appartement circa 100 m². Het balkon bij de eetkamer (zuiden) is circa 6 m² en het dakterras aan de achterzijde is circa 27 m².
– Het appartement is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
– Servicekosten bedragen € 20,- per maand.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Huurperiode minimaal 1 jaar.
– Huurwaarborg 3 maanden.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 700
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
2394120220113145615
Makelaar Code
RH-3732004-property
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2022
€700 / VR Makelaars

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Uitbreidingsstraat 2-bus-4, 2387 Baarle-Hertog.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com