immo Kaart

, 3580 Beringen

Appartement Verhuurd in Beringen
2 slaapkamers
€950

Dit moderne gelijkvloerse appartement met twee slaapkamers biedt een eigentijdse en comfortabele leefruimte. Bij binnenkomst word je begroet door een open en lichte sfeer met een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.
De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een strakke kookplaat, een stijlvolle afzuigkap en een ingebouwde oven. De keuken is ontworpen met functionaliteit en esthetiek in gedachten, met hoogwaardige materialen en een slimme indeling om de ruimte optimaal te benutten.
De badkamer straalt luxe uit met zijn moderne meubels en afwerkingen. De donkere kasten met strakke lijnen bieden voldoende opbergruimte en vormen een mooi contrast met de gemarmerde wandtegels. De dubbele lavabo voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de inloopdouche met glazen wanden een eigentijdse uitstraling heeft.
Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin, stel of als gastenkamers. Beide kamers zijn ontworpen met oog voor detail en bieden voldoende ruimte voor opslag en persoonlijke inrichting.
Vanuit de woonruimte heb je toegang tot het terras, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. De aangrenzende afgebakende tuin biedt een groene oase en is ideaal voor tuinliefhebbers of om buitenactiviteiten te organiseren.
Dit appartement is niet alleen een comfortabele woonruimte, maar belichaamt ook modern design en functionaliteit. Het is een plek waar stijl en gemak samenkomen, waardoor het een ideale thuisbasis is voor een hedendaagse levensstijl.

De nabijheid van winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere essentiële voorzieningen maakt het appartement ideaal voor diegenen die een actieve en gemakkelijke levensstijl nastreven.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
AIIWEGM35TUG
Makelaar Code
5879551
Prijs Geschiedenis
24 Feb 2024
€950 / ImmoFusion
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com