Home Verhuurd Appartement 3580 Beringen
Pieter Breugelstraat 78-4



immo Kaart

Pieter Breugelstraat 78-4, 3580 Beringen

Appartement Verhuurd in Beringen
3 slaapkamers
€800

Pieter Breugelstraat 78-4 - 3580 Beringen - Welkom in dit prachtige en knusse appartement met 3 slaapkamers op de eerste verdieping, gelegen in het hart van Beringen. De centrale ligging biedt het gemak van nabijheid tot voorzieningen en activiteiten, terwijl het kleine terras een heerlijke plek is om te ontspannen en te genieten van de omgeving.
Binnen wordt u verwelkomd door een mooi landelijk interieur dat zorgvuldig is samengesteld voor een warme en uitnodigende sfeer. Het appartement is met oog voor detail ingericht, en de moderne keuken en badkamer voegen eigentijds comfort toe aan de charmante ambiance.
De volledig uitgeruste keuken biedt alle benodigdheden voor culinair gemak, terwijl de badkamer een oase van ontspanning belooft. Een extra voordeel van dit appartement is de aanwezigheid van een garage, die hoewel niet geschikt voor het parkeren van auto's, een handige opbergruimte biedt.
Houd er rekening mee dat de huurprijs exclusief mazout is, maar een vaste forfait wordt toegepast, afhankelijk van de marktprijs, met een afrekening achteraf. Dit systeem biedt transparantie en zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk verbruikt.
In dit verzorgde appartement komt modern comfort samen met een vleugje landelijke elegantie. Een ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele woonruimte in het hart van Beringen. Neem de kans om deze unieke woning te ontdekken en maak van dit appartement uw thuis.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RL152VSTFHQ6
Makelaar Code
5896074
EPC Waarde
278 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€800 / ImmoFusion
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com