Home Verhuurd Appartement 9120 Beveren
Oude Dorpsstraat 69-101



immo Kaart

Oude Dorpsstraat 69-101, 9120 Beveren

Appartement Verhuurd in Beveren
105 m² wonen
2 slaapkamers
€900

Oude Dorpsstraat 69-101 - 9120 Beveren - Stap binnen in een wereld van hedendaags comfort en duurzaamheid! Dit prachtige appartement, gelegen op de eerste verdieping van een gloednieuw gebouw, verwelkomt je met open armen in een oase van moderniteit en groene energie.

Met zijn recente constructie biedt dit appartement niet alleen de nieuwste architecturale trends, maar ook een milieubewuste benadering met zijn zonnepanelen, waardoor je niet alleen geniet van een comfortabele leefomgeving, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Stap binnen en laat je verrassen door de heldere en ruime interieurs die perfect zijn ontworpen voor eigentijds wonen. De open plattegrond stroomt naadloos van de woonkamer naar de keuken, waar hoogwaardige apparatuur en afwerkingen een inspirerende ruimte creëren om te koken, te entertainen of gewoon te ontspannen.

De eerste verdieping biedt niet alleen gemak en privacy, maar ook een prachtig uitzicht op de omgeving, waardoor je elke dag kunt genieten van de schoonheid van jouw omgeving.

En laten we de zonnige buitenruimte niet vergeten. Of het nu gaat om een ochtendkoffie of een avondcocktail, het balkon biedt de perfecte setting om te genieten van de frisse lucht en de zonnestralen, terwijl je geniet van het uitzicht op de omgeving.

Dit is jouw kans om te wonen in een appartement dat niet alleen voldoet aan jouw comfortbehoeften, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om dit moderne en duurzame thuis te ontdekken en maak je klaar om te genieten van een leven in harmonie met de wereld om je heen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
3V8BULJUNOEW
Makelaar Code
110-4262530
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€900 / C21 Locus
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com